Satıyorum TÜRKİYENİN EN GELİŞMİŞ CS2 EXTERNAL HİLESİ LEGİT - SEMİRAGE (SUDAN UCUZ) - TOSBAWARE

skeet menulu ruslara yazdirdigin paste hilen vardi ona ne oldu her sene isim degistiriyodun ninjaware simdi tosbaware senelerdir bundan sonra ki isim ne olcak trade banli hesap alip main su kadar degerli hesapta hile aciyorum yalanlarinida unutmamak lazim

skeet menulu ruslara yazdirdigin paste hilen vardi ona ne oldu her sene isim degistiriyodun ninjaware simdi tosbaware senelerdir bundan sonra ki isim ne olcak
Ruslara yazdırdığım herhangi bir hilem olmadı en son ninjaware vardı ordan ayrıldım yazılım kısmınla ben değil mrx uğraşıyodum ben sadece video çekiyodum reklam yapıyorum ortakla parada anlaşamadım açıkçası sonra kendim takılmaya başladım

mıdnıgh memorye yazdırma yaparken bu kadar sevincli mutlusun guvenlgıınden bahsedıyosun ve tosbaware sadece memory read yaparak şuan büyük çarlı hesaplarda oyynayabiliyor midnighti niye tercih etsin insanlar aklı olan biri legit bi şekilde üste çıkacaksa zaten external alır efekt seven midnight alır

neden çöp mesela açıklarmısın

gereksiz özellikse bu memesensenin autowallındna bahsedıyoruz da tosbawarenınkinden bahsetmiyoruz memesenseninde özellikleri saçma ama yalayanı çok
memory'ye yazdırmama = güvenli demek değil bunu aklınızdan çıkartın, yani kalıcı olarak güvenli olmamasından bahsediyorum şu anı değil.
örnek olarak csgo ilk çıktığından, günümüzden 4 yıl öncesine kadar memory'ye yazdırma güvenliydi, tabi absürt özellikler hariç. mesela glow safe idi, aimbot da, hatta pov changer falan bile :)

5 saatır sıtedekı hesabım aktıf olmadı aktif edecekmisiniz artık satın alacağım hala beklıyorum kuzen

arkadaşlar konu altında benim için kavga etmeyin lütfen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt