TOYSPEEK
Master Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 1
Kim dev ledideveloplayan ekibi tanımasam inanırdım
Kim dev ledideveloplayan ekibi tanımasam inanırdım
Ben acıkmıyım diye tuvalete gitmiyorumsen atsana .D
Ruslara yazdırdığım herhangi bir hilem olmadı en son ninjaware vardı ordan ayrıldım yazılım kısmınla ben değil mrx uğraşıyodum ben sadece video çekiyodum reklam yapıyorum ortakla parada anlaşamadım açıkçası sonra kendim takılmaya başladımskeet menulu ruslara yazdirdigin paste hilen vardi ona ne oldu her sene isim degistiriyodun ninjaware simdi tosbaware senelerdir bundan sonra ki isim ne olcak
memory'ye yazdırmama = güvenli demek değil bunu aklınızdan çıkartın, yani kalıcı olarak güvenli olmamasından bahsediyorum şu anı değil.mıdnıgh memorye yazdırma yaparken bu kadar sevincli mutlusun guvenlgıınden bahsedıyosun ve tosbaware sadece memory read yaparak şuan büyük çarlı hesaplarda oyynayabiliyor midnighti niye tercih etsin insanlar aklı olan biri legit bi şekilde üste çıkacaksa zaten external alır efekt seven midnight alır
neden çöp mesela açıklarmısın
gereksiz özellikse bu memesensenin autowallındna bahsedıyoruz da tosbawarenınkinden bahsetmiyoruz memesenseninde özellikleri saçma ama yalayanı çok
değil ben içiyom sağlıklıyımİçme sağlığa zararlı iyi yapıyon![]()

ticket aç aga5 saatır sıtedekı hesabım aktıf olmadı aktif edecekmisiniz artık satın alacağım hala beklıyorum kuzen
kuzen sen fazla bekleme bence kuzenticket aç aga