Satıyorum TÜRKİYENİN EN GELİŞMİŞ CS2 EXTERNAL HİLESİ LEGİT - SEMİRAGE (SUDAN UCUZ) - TOSBAWARE

evet koruyorum eşşeklik ile ne alakası var aisız bı kod yaz karsımda fırma acıcam sana ya allah aşkına ya ekranı açıcaksın kod yazıcasksın karsımda ya
ai kullanmadan kod yazan yokdur tamam ona bişey demıyorumda bak bende kullanıyorum takıldıgım yerlerde ama bu herşeyi aidan yapmış eski menuleride ai şimdi güzel guı pastelemişler ama yine her ozeligide ai dan yapmazsın be kanka watermark bile ai adamlar hiç uğraşmamış bile

ai kullanmadan kod yazan yokdur tamam ona bişey demıyorumda bak bende kullanıyorum takıldıgım yerlerde ama bu herşeyi aidan yapmış eski menuleride ai şimdi güzel guı pastelemişler ama yine her ozeligide ai dan yapmazsın be kanka watermark bile ai adamlar hiç uğraşmamış bile
kolay olan birşeyi neden insan zorlaştırıır mantığı bilen adam yapar

Ne anlatıyon hacım watermark dediğin zımbırtıyı 15 dk mı almaz ben böyle istedim böyle yaptım istersem kullanıcı adını resmini koyarım saat koyarım sv verisi eklerim ama benim böyle hoşuma gitti ai ai diyip durmayın aw küçücük şeyden tatava etme

Paste diyorsan her özelliğe dünyadaki bütün hileler paste o zaman bu gün a hilesinde gördüğümü yarın b hilesinde görüyorsun mesela external olarak bu hileden fazla ne yapılabilir?

İyi satışlar banlatma ihtimali varmı manuelmapping olarakmı injekleniyor loadlib olarakmı yani güvenlimi
İnjectlenmiyor external olarak dışardan çalışıyor oyuna hiçbir veri yazdırmıyor hook atmıyor sadece veri okuyarak çalışıyor ayrıca 150.000 tl değerindeki main hesabımda ve 100.000 tl değerinde yan hesabımda yıllardır kullanıp video çekmekteyim piyasadaki en güvenli hilelerden biridir.

İnjectlenmiyor external olarak dışardan çalışıyor oyuna hiçbir veri yazdırmıyor hook atmıyor sadece veri okuyarak çalışıyor ayrıca 150.000 tl değerindeki main hesabımda ve 100.000 tl değerinde yan hesabımda yıllardır kullanıp video çekmekteyim piyasadaki en güvenli hilelerden biridir.
Anladım kral, bide sitedeki fotoraflarda bi bug buldum mobilde sayfayı kaydırırken fotoraflar titriyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt