ben mı basaramıyorum tamam kanks 3 gunde saglam internal yaparımo kadar laf atmaya alışmıssınki sıçan gibi kendin başaramayıp millete salça olma barı sende yap görelim iyisini
torbyte neyi yaptı model chams basesı heryerde aımbot heryerde kullandığı baseyıde bılıyoruz bu kafayla sağlam yapamazsın kısaca paste atarsınben mı basaramıyorum tamam kanks 3 gunde saglam internal yaparım
en bastan fln yazmaya ugrasmam base alırım gelıstırırım sankı torbyte bunu yapmıyo
malmısın aq torbyte baseden cekıyo ztn bunu dıyom base heryerdetorbyte neyi yaptı model chams basesı heryerde aımbot heryerde kullandığı baseyıde bılıyoruz bu kafayla sağlam yapamazsın kısaca paste atarsın![]()
kk geçen senin siteye ddos attılar ytpavlov discordda yayında aq ytpavlov atmadı sunucudan biri attı ddosu kim attı diye arıyosan oraya bakAslında movement olarak walkbotu daha insani olması açısından böyle bir düşüncem var şimdi biraz kalas gibi
sağlam yaparmışsın ya kımde external nade camera srcsı var? o sağlam internalını bekliyorummalmısın aq torbyte baseden cekıyo ztn bunu dıyom base heryerde
tamam kardesım gıthub toollarına kurban olduklarım l0g acclarla kendını ovmeye calısma kendı ınternetıne vuruyorsun aptalkk geçen senin siteye ddos attılar ytpavlov discordda yayında aq ytpavlov atmadı sunucudan biri attı ddosu kim attı diye arıyosan oraya bak
ai kullanmayan hıle adı söylermisin zeki arkadaşaı slop şeyleri satmayın ya alanın kafasına espyi görünce bile içim bulanıyor
eşşekmisin senai kullanmayan hıle adı söylermisin zeki arkadai
bide sen bunların koruyucusumusun aq savunuyorsun şu ai hileyiai kullanmayan hıle adı söylermisin zeki arkadaş