Arkadasımla yaşamış oldugum sorunlardan dolayı devam ettirdiğim projeyi size paylaşıyorum sonoyuncu icin calışır craftrisede bi zaman sonra crash yersiniz bilginiz olsun (AMD EKRAN KARTLARINDA CALIŞMAZ) (onay geldiği zaman kullanın kodlar bana ait)
ilk acılıdıgında legitaura takılı kalıyor end tusuna basın düzelecek
Keybind
legitaura:END
ESP:İNSERT
AİMBOT:HOME
dw:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
password:cg
exevt(https://cheatglobal.com/konu/craftrise-simple-pid-dll-injector.63402/page-4#post-1184203 exe bu fakat sonun pid adresini gösteriyor sadece):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dllvt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
stealerli derkenstealerli legitaura çalışma videosunu atsana kanki yoksa hedefe kitlenip sol tık falan mı yapıyo
stealerli legitaura çalışma videosunu atsana kanki yoksa hedefe kitlenip sol tık falan mı yapıyo
cekemeyen kişilerden galiba cok takmaya gerek yokHocam Zaten Çalışıyor Tag'ı Verilmiş neden halen bu Stealer konusuna takıldınız?
usta her çalışıyor tagı %100 doğru değil.bunu çok gördük,bu hile adına söylemiyorum.Hocam Zaten Çalışıyor Tag'ı Verilmiş neden halen bu Stealer konusuna takıldınız?
2.0 hali ile sizlere geliştirilmiş ve extra özelliklerle free verisyonu paylaşılacakama aurayı geliştirin yaw
nasil oluyor o dostum exeler kontrol ediliyor diye biliyorumusta her çalışıyor tagı %100 doğru değil.bunu çok gördük,bu hile adına söylemiyorum.