Çalışıyor Tüm Oyunlarda Çalışan Cleaner !

bu resimde üzere pc mde 30 gb yer den 90 gb ye çıktı bu cleaner ccleanerdan da harika bi cleaner ilk bu niye google siliyordedim fakat yanılmış bu bir harika
la pc deki oyunları silmis bende diom niye yer açıldı lan ben boyle işin kullanmayınya mağdurum kb yani pc nizi formatlatınızı hala az yer varsa kullanabilirsiniz saygım var yapımcı ypamış sonucta yani

la pc deki oyunları silmis bende diom niye yer açıldı lan ben boyle işin kullanmayınya mağdurum kb yani pc nizi formatlatınızı hala az yer varsa kullanabilirsiniz saygım var yapımcı ypamış sonucta yani
canım bu direk 1 , 2, ,3 ,4 ,5 bas bas kullan bir cleaner değil forumdaki en sağlam cleaner cünkü içinde herşeyi barındırıyor sağ tık düzenle de işini görücek herşeyi kopyala yeni bir bat dosyası düzenle kullan .

spoofer yapmadan sadece bunu yaptım de de bi taşşak geçiyim
ŞDSAKHŞGLDASKMHŞ,LADSMF,ŞLHMŞLSDAMHŞLASDMŞLHAS

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
efsaneymiş troll olsun diye arkadaşıma attım 45 dakikadır küfür ediyor

İŞINIZE YARAYACAKTIR, BAZI SORUNLARI VARDI ONLARI DÜZELTTIM VE FORUMA ENTEGRE ETTIM, SAĞA SOLA PARA VERMEYIN :D

dw :

vt :

dihwt04.PNG
Hocam bu fivem'da direkt yeni rc'e girmek için mi yoksa ocean gibi ac'lerinde tarattıklarında onuda bypass ediyor mu?

efsaneymiş troll olsun diye arkadaşıma attım 45 dakikadır küfür ediyor
DSANMGKADSMLKGADSKLGNASDLKNGKLASNKLGASNDKLGASD BÜYÜK OROSBUK TAKTİR ETTİM .

Hocam bu fivem'da direkt yeni rc'e girmek için mi yoksa ocean gibi ac'lerinde tarattıklarında onuda bypass ediyor mu?
sadece loglar ve regeditler harici fivem cleaner var elimde istek çok olursa konu açarım .

bilgisayara format çaktıktan sonra bunu çalıştırdım iş görür hocam sağol

İŞINIZE YARAYACAKTIR, BAZI SORUNLARI VARDI ONLARI DÜZELTTIM VE FORUMA ENTEGRE ETTIM, SAĞA SOLA PARA VERMEYIN :D

dw :

vt :

dihwt04.PNG
kral craftrise içinde çalışıyormu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
src paylaşırmısın

canım şöyle söyliyim regedit ve log cleanları ayırırsan işini görecektir fakat craftrise tek başına bu iş görmez harici spoofer lazım bildiğim kadarıyla .
teşekkür ederim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt