pcn gitti izlewait the process dont close your tab yazıyor kaldı
ben attım valla sen nasıl atmadınla herşeyi sildi bune format bile atamıyorum kaldım
bişey olmadı ama format atmayı falan denemedimpcn gitti izle
he siliyomk ne var ne yok sildi
Valla boka döndü mkhe siliyo
-la herşeyi sildi bune format bile atamıyorum kaldım
iş görür durumda evetcok iyi calisiyor
:d umarım işin gözükmüştür dostLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu resimde üzere pc mde 30 gb yer den 90 gb ye çıktı bu cleaner ccleanerdan da harika bi cleaner ilk bu niye google siliyordedim fakat yanılmış bu bir harika
ip ban mac ve statik ile alakalı bu ise cleanerne işe yarıyo ıp ban flnmı kaldırıyor
425 yorumu gözlerin kapalı yapmışsındır umarım 3 5 sayfa okusan bat dosyasını düzenlemeyi kendine göre entegre etmeyi bilir ve boş iftira atmazdın bi sen zekisin buranın yetkilileri değilde çalışıyor tagı vermiş değilmi ??lan pc gitti hiçbişey yok beyler sc4m indirmeyin
Her pcde ve işletim sisteminde değişiyor gitim tüm tuşlara basmak yerine içindeki taskilleri ve dell logları düzenleyip kullanıcak zekaları olsa bu kadar zahmete ve boş yoruma gerek kalmaz idi saygılar .bişey olmadı ama format atmayı falan denemedim
istersen bi başlığı oku cleaner ( temizlik ) (silmek ) ( yok etmek ) daha onlarca örnek verebilirim fakat anlıcağını sanmam .mk ne var ne yok sildi