- İletişim

önceden kendi pc me trojen falan atıp deniyordum
AMA bu kurban kapat aç yapınca siliniyordu bu neden ola bilir statik dinamik ıp ile alakalı bişeymi ?
Kayıt defterine ekleme yaparak ve sistem servislerine entegre olarak trojan'ı bilgisayar açıldığında otomatik olarak çalışacak şekilde kalıcı hale getirebilirsinHocam tam olarak nasıl oluyor internette falan porta ekliyorlardı çözemedim![]()
duckdns mi kaldı a kac yıldasınstartupsiz trojan mi kaldi olm zaten ? Statik ipde sart degil duckdns var
6 yillik kurbanlarim var orda ben bildigimden sasmamduckdns mi kaldı a kac yıldasın
6 yıldır panelde mi duruyo knk oylemı olmus6 yillik kurbanlarim var orda ben bildigimden sasmam
Hocam onuda duymuştum hocam peki mesela ben PC kapatınca gidiyorsa duck DNS kullanırsam kalıcı olur demistartupsiz trojan mi kaldi olm zaten ? Statik ipde sart degil duckdns var
Sağolun hocam teşekkürler6 yillik kurbanlarim var orda ben bildigimden sasmam
Herkes sizin gibi haftalik format mi atiyor saniyorsunuz6 yıldır panelde mi duruyo knk oylemı olmus
evetHocam onuda duymuştum hocam peki mesela ben PC kapatınca gidiyorsa duck DNS kullanırsam kalıcı olur demi
Sağolun hocam teşekkürler
sen hic atmadınmı gulum 6 yılda çürür la panelHerkes sizin gibi haftalik format mi atiyor saniyorsunuz