- İletişim

önceden kendi pc me trojen falan atıp deniyordum
AMA bu kurban kapat aç yapınca siliniyordu bu neden ola bilir statik dinamik ıp ile alakalı bişeymi ?
o nasıl oluyor hocam bide hocam aceba ıp statik degildi o yuzdenmi oluyorduher pc yeniden başlatıldığında açılması için startupa eklemen lazım
bn pc kapatıp açıyordum yine kurbanlar gidiyorduher pc yeniden başlatıldığında açılması için startupa eklemen lazım
ipden dolayı olcagını sanmamo nasıl oluyor hocam bide hocam aceba ıp statik degildi o yuzdenmi oluyordu
vdsde açık tut zaten gitmesi normal kapa ac yapincabn pc kapatıp açıyordum yine kurbanlar gidiyordu
peki hocam kalıcı yapma imkanımız yoku kapa aç yapsak bile vbs dışındaipden dolayı olcagını sanmam
vdsde açık tut zaten gitmesi normal kapa ac yapinca
registry ye ekle + startupönceden kendi pc me trojen falan atıp deniyordumAMA bu kurban kapat aç yapınca siliniyordu bu neden ola bilir statik dinamik ıp ile alakalı bişeymi ?
hocam böyle yaptıgımız zaman biz pc kapatıp aç sak bile gitmiyormu ?registry ye ekle + startup
evet var Kayıt Defteri ile yapabilirsinizpeki hocam kalıcı yapma imkanımız yoku kapa aç yapsak bile vbs dışında
Hocam tam olarak nasıl oluyor internette falan porta ekliyorlardı çözemedimevet var Kayıt Defteri ile yapabilirsiniz