Şuan TPM almak istiyorsanız eğer sapphire almanızı önermem. Kendileri taylandlıların TPM'ini cracklemiş onu satıyorlar şuan piyasadaki tüm TPM Bypasslar bunların elinden çıkıyor belli ki "@Kusursuz Aldığınız Sapphire ürününde TPM hatası aldınız mı acaba?
Konuda 3 gün içerisinde alabileceğinizi belirtmişsiniz. Güncel bilgi sağlarsanız sevinirim lifetime key alımı yapmak üzereyiz
4 ay sonra banın kalkıyor ve 2 ay sonra ban yediysen orijinal seriallerine erişim sağlarlarsa süren uzayabilir. TPM Bypass da seriallerini okuyamamasını sağlayacağından (Şuan bu şekilde işliyor diye biliyorum) 2 ay sonra banın kalkmış olur.Konuydan bağımsız bir şey sorcam mesela ben hwid ban yedim 4 ay diyelim. 2 ay tpm bypass ile oynadım sonra bypass dt oldu. Hwid ban içni 4 ay mı beklemem gerek yoksa 2 ay mı?
HWid banın tamamen bitmesi için tpm bypassın 4 ay boyunca ud mi kalması gerek
Satın alım sistemleri berbat hizmetleride öyle.Şuan TPM almak istiyorsanız eğer sapphire almanızı önermem. Kendileri taylandlıların TPM'ini cracklemiş onu satıyorlar şuan piyasadaki tüm TPM Bypasslar bunların elinden çıkıyor belli ki "Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir" orijinal yeri burası desteği ve satın alımı nasıl olur bilmiyorum fakat sapphire de şuan TPM olarak bunu veriyor.
Sapphire'nin kendi tpm bypassı 3.gün veya 2.gün TPM hatası atıyordu önceden şuan aktif olarak bu şekilde işlem sağlanıyor.
şahsen bize de 7 günlüğün fiyatına 3 günlük satma arzusunda bulundu. Bende şuan sapphire ile erişim sağlıyorum bu malların TPM'e. Yine de almak isteyenin bileceği iş herkes aynı yöntemi kullanıyor bu yüzden sizin kararınız.Satın alım sistemleri berbat hizmetleride öyle.
Adminleri d0landırıcı sayılır, ödeme konusunda yardımcı olmasını istedim ve normal fiyatı 14€ olan spoofu bana 30€ olarak satmaya çalıştı. Stripe bağlantısı kullandı, bunu neden yaptığını ve orijinal fiyatının 14€ olmasına rağmen bana 30€ olarak satmaya çalıştığını sorduğumda ise, bunun web bağlantısı ve Taylandlılar için özel olduğunu söyledi
Açık açık yabancı olduğum için s*kmeye çalıştı da diyebiliriz. Eğer yine de satın alsaydım hizmette de aynı sorunları yaşayacağımı düşünüyorum. Tayland rüşvetle dönen bir ülke olduğu için eminim benden ekstra ücretlerde talep edeceklerdir.
sadece anakart alarak ban açılmıyorbir kez daha söylüyorum 5 10 dakika sonra kimse ne olacağını bilemez şu lanet oyunda hile açmayın spoofer satanların kölesi olursunuz paranızla rezil olursunuz kardeşim.
bazı arkadaşlar anakart parasının hepsini buna basıyor git anakart al kardeşim 3 4 ay oynama birikim yap git anakart al enazından düzgün bir cözüm.