TPM Bypass satan yerleri denedik

Piyasanın bilinenleri bunlar ben seni bilmiyorum? ayrıca belirttiğim gibi düzgün bir kanıtınız yoksa müşteri beklemeyin çok. Kendileri iade yapmadığından chargeback talebi yollandı geri dönüş bekliyoruz şuan.

Edit: Arkadaşın bypasslık işi yokmuş yeni görüyorum
XUJCZMf.png
Yok kankam ben kendim için bakıyodum ona satış konusunun onaylanması için siteyi düzenliyorum şuanda. Onaylandığında alırsın denersin çalışmazsa iadeni alırsın basit.

Yok kankam ben kendim için bakıyodum ona satış konusunun onaylanması için siteyi düzenliyorum şuanda. Onaylandığında alırsın denersin çalışmazsa iadeni alırsın basit.
Dediğim gibi düzgün kanıtınız yoksa müşteri beklemeyin.

10-20$ onlar değer ama üşengeçlik zor 2-3 teslim kurması fln
amazonda gördüm tanesi 500 TL ye geliyor. Spooflarla hemen hemen aynı kesin çözüm en azından .
Kendin için niye bakıyorsun? madem elinde var bypass kullansana.

amazonda gördüm tanesi 500 TL ye geliyor. Spooflarla hemen hemen aynı kesin çözüm en azından .

Kendin için niye bakıyorsun? madem elinde var bypass kullansana.
o konuyu açtığımda reseller değildim :D tpm bypass arayışındayken sağlam şeyler buldum ve resell işine girdim

20240426_193530.jpg

bir adam bana bunu dcden attı tam olarak ne kullandığını bilmiyorum
Yukarıda bahsettiğim olay boş yani bu elemanın yaptığı.

o konuyu açtığımda reseller değildim :D tpm bypass arayışındayken sağlam şeyler buldum ve resell işine girdim
Resell işi bambaşka.

Yok mu hocam hiç güvenilir spoof alabileceğimiz kimseler?
Spoof için değil TPM bypass için açılmış bir konu burası.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt