Yetiyor evet, Kmbox,arduino kullanmak zorunda değilsin.aimbot kullanmak istemiyorum diyelim fusher ve dma yetiyormu ve fusher ve dma fiyatı nedir
4.43 fast ücreti ne karşılayacak anlamadımOlur sorun değil eğer ek ücreti karşılayacaksanız ayrı olarak ibanda ekleyebilirim sorun değil almak isteyen olursa
Ek ücretten kastım param güvende istemişti arkadaş ondan dolayı söyledim fast ücreti için değil4.43 fast ücreti ne karşılayacak anlamadım
Biliyorum arkadaş captain satıyor ve 1 adet, ben toplu şekilde daha kaliteli PCB'si ve soğutması olan kart satıyorum ayrı olarak satışına başladığım fuser "1 hafta önce daha yeni üretilen dichen serisi fuser" fabrikadan direkt olarak geliyor ürünlerin 2 yıl garantiside mevcut.Kanka bir arkadaş daha satıyordu 3'lü set halinde 12k neden senden alınmalı?
hocam bu soruyu ve açıklamayı konuna ekran görüntüsü halinde eklersen eminim çoğu arkadaşta benim gibi merak ediyordur en azından merakları giderilmiş olur ya da sen bunu A/Q halinde eklersen de daha iyi olabilirBiliyorum arkadaş captain satıyor ve 1 adet, ben toplu şekilde daha kaliteli PCB'si ve soğutması olan kart satıyorum ayrı olarak satışına başladığım fuser "1 hafta önce daha yeni üretilen dichen serisi fuser" fabrikadan direkt olarak geliyor ürünlerin 2 yıl garantiside mevcut.
Şöyle aslında merak eden arkadaşlar discorda girip ticket açarsa ben sordukları soruları zaten cevaplayacağım detaylı şekilde.hocam bu soruyu ve açıklamayı konuna ekran görüntüsü halinde eklersen eminim çoğu arkadaşta benim gibi merak ediyordur en azından merakları giderilmiş olur ya da sen bunu A/Q halinde eklersen de daha iyi olabilir