Satıyorum TOPLU - DMA - FUSER - KMBOX - Firmware - Mini PC Satışı.

4421448

hocam elinizde neler var ? komple set + firmware var mı ? varsa fiyat nedir ? size pm gönderemiyorum. siz de bana pm atmadınız. ne zamandır mesaj bekliyorum sizden

4421448

hocam elinizde neler var ? komple set + firmware var mı ? varsa fiyat nedir ? size pm gönderemiyorum. siz de bana pm atmadınız. ne zamandır mesaj bekliyorum sizden
DMA,kmbox ve mini pc kaldı sadece elimde ayrı olarak fw var.

Fuser ve diğer dma satıldı.

istek üzerine yine toplu şekilde getirteceğim eğer almak isteyen olursa

Abi şimdi ben de bu şekilde sistemi oturtmak istiyorum şunu sormak istiyorum biliyorsundur valorant'ta hile yapabilmemiz için ne lazım bize hangilerini alacağız ne alacağız anlatır mısın hiç bilmeyen birisine bunu

Bro captaindma ve kmbox'u hemen almak isterim mevcutsa. Telegram @syntetic , usdt ile odeme yapabilirim.

Abi şimdi ben de bu şekilde sistemi oturtmak istiyorum şunu sormak istiyorum biliyorsundur valorant'ta hile yapabilmemiz için ne lazım bize hangilerini alacağız ne alacağız anlatır mısın hiç bilmeyen birisine bunu
Firmware (en önemlisi trick veya illegal cfg olmadan düzgün emu alman lazım)
Kmbox VGK için detected oldu en son şu an yeni fw güncellemeleri ile nasıl bilmiyorum arduino öneriririm kullanacaksan o kadar aimbot
Fuser (espyi ana ekranda görmek istiyorsan özellikle dichen olsun captain edid yapmıyor)
DMA 35t veya 75t pek fark etmiyor birebir aynılar neredeyse.
2.PC düzgün ortalama bir pc yeterli ikinci pc için çünkü genelde hileler CPU kullanıyor radar benzeri olanlar bazen GPU kullanabiliyor ama APU yeterli.

Bro captaindma ve kmbox'u hemen almak isterim mevcutsa. Telegram @syntetic , usdt ile odeme yapabilirim.
Hocam telegram kullanmıyorum ama discord falan bırakırsan ulaşayım wpden konuşuruz, captain ve kmbox duruyor.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt