Open Source Tenacity 5.1 Modern GUI For Craftrise

pi3335b.png

Malesef ki Incelersen Oyle Birsey Olmadigini Kendinde Gorursun. Buda Bunun Sonucudur ki sadece yazi yazmak icin buradasin. Hic Kontrol Etmeden Sadece LAF

vaultun lafinin anlaminida aciklarsan memnun olurum
bencede yok

Malesef Ki yanlis Bildin.

Oyle Olsaydi Kod Dizilimine Kadar Seninkiyle Ayni olurdu. Yani Sadece Mesaj Atmak icin burada kendini yirtmani sana yakistirmadim
utilslerin packagesini değişip 2-3 class açtıktan sonra senin olmuyor dostum her türlü iddasına girerimki sen bunu skidleyemeyeceksin istersen dc geçelim ekranda skidle?

pi3335b.png

bencede yok

utilslerin packagesini değişip 2-3 class açtıktan sonra senin olmuyor dostum her türlü iddasına girerimki sen bunu skidleyemeyeceksin istersen dc geçelim ekranda skidle?
ah lan yazik bide utils de kendin gosterion ya yazik kafana ne diyim. Paylastigim Dosyalari Incelemedigin o Kadar Belliki. Bu Yuzden Lutfen Bosuna Yorum yapma

pi3335b.png

bencede yok

Ve Eyerki Incelemis olsaydin Sende Olmayan Bir Cok Seyin bende Oldugunu Gorebilirsin. Ornek olarak StringSettings. Lutfen Bosuna Kendini paralama Gozumde Degerin Dusuyor Git. Bide Farkli Birini Ratladigin Adamin Sifrelerini benimmis gibi paylasacakmissin beklerim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt