Open Source Tenacity 5.1 Modern GUI For Craftrise

Merhaba CheatGlobal kullanicilari Bu Konuda Tenacity 5.1 de Bulunan 3 tane gui den 1 nin CraftRise ye gecirilmis Halini paylasacagim

Link:

Gui Gorunumu:

Source Acik Kaynakli Oldugu icin VT ekleme Gereksinimi Duymadim Cunki Aktif halde Olan Kodlari kendinizde En Basit Notepad Araciligi ile Inceleyebilirsiniz.

Kendi Sourcenizde Eklerken Hatalar Alirsaniz Bunu Beyninizi Kullanarak Duzeltebilirsiniz. Bunu Soyleme Sebebim Daha Once Paylastigim Source yuzunden Surekli Discord Yardim mesajlarinin Spamina Maruz Kalmamdir

exeladaki gui zaten paylaşmana gerek yoktu bence

exeladaki gui zaten paylaşmana gerek yoktu bence
Hatirladigim Kadariyla ozel Felan Diyordun Buna Kimsede Yok Felan

dev.tenacity ile başlayan packagede zaten var ayrıca imageyi loadlamıyor buradan exeladan aldığını anlayabiliyoruz iyi forumlar dilerim :iliked:
Ah be Yazik kafana ne diyebilirimki Kim ne Gormek Isterse Sadece Onu Gorur

dev.tenacity ile başlayan packagede zaten var ayrıca imageyi loadlamıyor buradan exeladan aldığını anlayabiliyoruz iyi forumlar dilerim :iliked:
+ Olarakda Yalan Soylemen Hic Hos Olmasada neyse

Malesef ki Exeladaki Gui Ile uzaktan Yakindan Alakasi Oldugunu pek Sanmiyorum

Exeladaki Rise Gui
packagesine bak dev.tenacity.ui.clickguis.modern ve paylaşılan sürümde var boş laf yapmaya devam edersen vaultun ile forum açmaktan çekineceğimi zannetmem

packagesine bak dev.tenacity.ui.clickguis.modern ve paylaşılan sürümde var boş laf yapmaya devam edersen vaultun ile forum açmaktan çekineceğimi zannetmem
Malesef ki Incelersen Oyle Birsey Olmadigini Kendinde Gorursun. Buda Bunun Sonucudur ki sadece yazi yazmak icin buradasin. Hic Kontrol Etmeden Sadece LAF

vaultun lafinin anlaminida aciklarsan memnun olurum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt