Arıyorum Şu An Çalışan Hvci Bypass Varmıdır Acaba?

he tamam özür dilerim çünkü eğer valorantdaki tpm türü ekstra bir ekran çıkartan hata ise onu bypasslayan bir program var ve microsoftun ürünü çok da kolay bir yol onu gösterirdim de robloxmuş tamam
Hocam şakasına demiştim ciddiye aldıysanız özür dilerim. Valoranttan bahsediyor :D

Hocam şakasına demiştim ciddiye aldıysanız özür dilerim. Valoranttan bahsediyor :D
he yok sorun yok ben de birşey yazıyorum fikrimi söylüyorum veya bildiğim veya bildiğimi düşündüğüm birşeyi söylüyorum hemen "yorum kasmayı kes" falan yazıyorlar o yüzden biraz utanıyorum birşey yazarken falan korkuyorum atsam mı atmasam mı diye de sorun yok yaani kötü algılamadım

yani hocam pek de önerilmez delaya düşerse sıkıntı
vallaha normal şekilde oynayacaksan tabii sıkıntı ama ben zevkine açıyorum hileyi 1 2 el vurup çıkıyorum öyle olunca çok da takmıyorum ama tabii farklı amaçlarla oynanacaksa doğru söylüyorsun he birde ben van 72 hatası oluyorum onun ile ilgili bir bilgin var mı?

Hocam piyasada şuan VOID,Ghosty dışında hvci bypass düzgün çalışan ürün bulunmuyor onlarda bi tık pahalı ghosty daha ucuz aslında ama çok fazla müşterisi var ve yakında detection yiyebilir bu yüzden voide yönelmeniz doğru olacaktır
Void sunucusunu dcden iletirmisin lewxes_loxy_

hile kullanmıyorsan çekirdek yalıtımını aç
hile kullanıyorum hilenin içinde bypass yokmuş kapalı olması lazım çekirdek yalıtımının.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt