Ninox
Gold Üye
çalışmıyor bile kenksLAN ŞİMDİ FARK ETTİM HİLEDE UWCJWUMFWUCMWİCME
paste filan ama hile güzel aq
çalışmıyor bile kenksLAN ŞİMDİ FARK ETTİM HİLEDE UWCJWUMFWUCMWİCME
paste filan ama hile güzel aq
Çalışıyor bu arada baltalamayın aqçalışmıyor bile kenks
Aaaaaa ne olduda silindi#deleted
c: dizinine atmamız gereken dosyayı bulamadım, ya da yanlış da anlamış olabilirim. Yardımcı olabilir misin?Çalışıyor bu arada baltalamayın aq
Ben direk driveri açıp oyunda STOPPASTING.exe'yi açtım ve bir sorun olmadı.c: dizinine atmamız gereken dosyayı bulamadım, ya da yanlış da anlamış olabilirim. Yardımcı olabilir misin?
"Waiting for valorant" yazısında takılı kalıyor, oyunu pencereli tam ekrana da aldım halbukiBen direk driveri açıp oyunda STOPPASTING.exe'yi açtım ve bir sorun olmadı.
Sorunun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum,driverı yeniden çalıştırmayı deneyebilirsin."Waiting for valorant" yazısında takılı kalıyor, oyunu pencereli tam ekrana da aldım halbuki
x6437 aşkım diyorsa haklıdırKardeş Bi yazı yazmışsın esp duzenlemissin stop paste dion. La bari text dosyasını içine gomseydin. Console açmış bide stop pasting yazdirio xD
Emrekeneddy mıdır nedir destekçisi falan değilim ama sen de bi şey yapmış gibi konusuon ya
Stop paste diyorsan insanlara tutorial cek. Sadece tema degisip paylasma
Surda yaptığın hileyi millet benim driver tut ile 2 dakikada yapar. Atla deve değil yani ok?
Uğurcan abjm paste driveri blackliste alınınca release nameyi değişip driveri ud yapio bilmion sen pasterugurcan abim ne zaman kendi hileni çıkartcaksın ya da bu driverı blackliste alırlarsa napcaksın.
Cnm muahx6437 aşkım diyorsa haklıdır