- İletişim
Ne kullanıcam la deliKullanın yada kullanmayın umrumda değil.
Ne kullanıcam la deliKullanın yada kullanmayın umrumda değil.
Kullanın yada kullanmayın umrumda değil.
Kod bilseydi şimdi onu direk compressed edip memoryde loadlayabilirdi fakat aptalın tekiBahsettiğin dosyayı "Roboto-light.ttf" yi bulamadım, yardımcı olabilir misin?
if (Entity.Health >= 100) zorladı mı abisiOrda gördüğün herşey çalışıyor dostum, soru sormayın.
+ Head ESP Color based yapılmıştır. Yani adamın canı fullken yeşil, canı orta ise sarı, az ise kırmızı gözükmekte
EDIT: Yazmayı unutmuşum Aimbot fixlendiği gibi içinde RCS'de vardır [Paste hilede bile fark yaratıyoruz, pasteleyi bırak artık aç maymun, evet sana söylüyorum!]
https://cheatglobal.com/konu/valorant-esp-wallhack-blaircheat-fixed-14-08-2022.29314/
Şu konudan çıkıp geldim bende farkettim biraz fazla yazmışım. Gerçekten cringe bir olay.
tamam en iyisisinProof?
Kullan yada kullanma umurmda değil.
Evet paster kralı sensin.
Kod bilseydi şimdi onu direk compressed edip memoryde loadlayabilirdi fakat aptalın teki
Hocam ya bilgi kıtlığım işte söylediklerinizi anlayıp kendim çözebilsem keşke, neyse hala o dosyanın nerede olduğunu bulamadım ve yanıt bekleyeceğim galiba.Kod bilseydi şimdi onu direk compressed edip memoryde loadlayabilirdi fakat aptalın teki
hocam free hile kullanma pişman olursun hwid yiyince cok mukmel hileler satan bi seller var ondan alabilrisn cosmocheats diye bi elemanHocam ya bilgi kıtlığım işte söylediklerinizi anlayıp kendim çözebilsem keşke, neyse hala o dosyanın nerede olduğunu bulamadım ve yanıt bekleyeceğim galiba.
Bu kadar şey ?Paste source düzelttim, buildledim ve foruma yolladım ?
Sonradan farkettimki font olarak bunu kullanoyormuş bu kadar şeyi yapmışken onumu yapmıyacağım paster lordu velet xD
Mahir'in fotosunuda paste etmiş ahah