STOPPASTING.cc | Valorant Cheat | %100 WORKING ALLY FIXED | Aç kaldınız hileye xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kullanın yada kullanmayın umrumda değil.

çok sinirlisin biraz insan olarak cevap versen keşke

Computer Working GIF

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Orda gördüğün herşey çalışıyor dostum, soru sormayın.

+ Head ESP Color based yapılmıştır. Yani adamın canı fullken yeşil, canı orta ise sarı, az ise kırmızı gözükmekte ;)

EDIT: Yazmayı unutmuşum Aimbot fixlendiği gibi içinde RCS'de vardır ;) [Paste hilede bile fark yaratıyoruz, pasteleyi bırak artık aç maymun, evet sana söylüyorum!]

https://cheatglobal.com/konu/valorant-esp-wallhack-blaircheat-fixed-14-08-2022.29314/
Şu konudan çıkıp geldim bende farkettim biraz fazla yazmışım. Gerçekten cringe bir olay.
if (Entity.Health >= 100) zorladı mı abisi

Kod bilseydi şimdi onu direk compressed edip memoryde loadlayabilirdi fakat aptalın teki

Paste source düzelttim, buildledim ve foruma yolladım ?
Sonradan farkettimki font olarak bunu kullanoyormuş bu kadar şeyi yapmışken onumu yapmıyacağım paster lordu velet xD

Mahir'in fotosunuda paste etmiş 😂 ahah

Kod bilseydi şimdi onu direk compressed edip memoryde loadlayabilirdi fakat aptalın teki
Hocam ya bilgi kıtlığım işte söylediklerinizi anlayıp kendim çözebilsem keşke, neyse hala o dosyanın nerede olduğunu bulamadım ve yanıt bekleyeceğim galiba.

Herkese sallıyayım havalı olayım sorunsalı :D

Hocam ya bilgi kıtlığım işte söylediklerinizi anlayıp kendim çözebilsem keşke, neyse hala o dosyanın nerede olduğunu bulamadım ve yanıt bekleyeceğim galiba.
hocam free hile kullanma pişman olursun hwid yiyince cok mukmel hileler satan bi seller var ondan alabilrisn cosmocheats diye bi eleman

Paste source düzelttim, buildledim ve foruma yolladım ?
Sonradan farkettimki font olarak bunu kullanoyormuş bu kadar şeyi yapmışken onumu yapmıyacağım paster lordu velet xD

Mahir'in fotosunuda paste etmiş 😂 ahah
Bu kadar şey ? :kappasmiley:
Github Valorant External
Google ImGui Color
No Paste Anladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt