erkoo
Platinum Üye
okul açılınca mesaj kasamicanzırlama lan verdik ya emzigini
okul açılınca mesaj kasamicanzırlama lan verdik ya emzigini
ben yazın zate 15de uyanıyorum amk nediyorsunokul açılınca mesaj kasamican![]()
vay amk 15 de uyanma tehlikelimisin olum sen tehlikenin içindemisin kardeşim benim okulamı gitmiyon zarar verme clientine sakın bak çöpe atma sinirden AUIAWHGUAWHGUAWHGUAWHGUAWGHAOIWGben yazın zate 15de uyanıyorum amk nediyorsun
okul hani 15de bitiyorya aq , cahılvay amk 15 de uyanma tehlikelimisin olum sen tehlikenin içindemisin kardeşim benim okulamı gitmiyon zarar verme clientine sakın bak çöpe atma sinirden AUIAWHGUAWHGUAWHGUAWHGUAWGHAOIWG
benimki vuruyor knk aglayabilirsinlan aq clientsiz girişde bile killaura vurmuyor fixlenmiyor lyradakinin aynısı çok bılıyorsan bi yararın olsun 1 konun yok craftrise ile ilgili kopekcık adamlar extra koruma eklemıs pewains ile yarışıyordun la sen cok komıksın
0/10 ragebaitPLATİNUM UYE AHAHAHAHA EZIKKKHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHA
aglıyorum suandaben
benimki vuruyor knk aglayabilirsin
0/10 ragebait
naptınla attınmı son halini laze gui versionunu cr gircem ona göreaglıyorum suanda
aq ben clientsiz girişle giriyorum ne jnisi bok gıbı ugrasmaya degmeznaptınla attınmı son halini laze gui versionunu cr gircem ona göre
onu alperen publamıştı onlamı girionaq ben clientsiz girişle giriyorum ne jnisi bok gıbı ugrasmaya degmez
onu alperen publamıştı onlamı girion