666xarapaltan
Silver Üye
küfür veya hakaret etmeden niye cümle kuramıyorsun canım benim.yardım isteyen elemana kurulan köpek evladı değilim mesela allah korusun
küfür veya hakaret etmeden niye cümle kuramıyorsun canım benim.yardım isteyen elemana kurulan köpek evladı değilim mesela allah korusun
kuruncada birşey olmuyor size reis triplere giriyorsunuz adamlıkta yakışmıyor size canında değilim çek elini omzumdanküfür veya hakaret etmeden niye cümle kuramıyorsun canım benim.
Stery Client - Craftrise
OPEN SRC :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ss :
cok fazla hatası vardı hepsini fixledim azcık render guzellestırdım noti render dokunmadım guzeldı alin iste beyler daha ne eklencekse soyleyın fıxlerız 1 saate
Up+ Hileye Ne ekleyeyim liste verin hepsini ekleyip atıcam hadiiii zamangecıyor
bunlar ne kardeşim benim chatgptye havalı cevap yaz felanmu diyon AĞĞAĞALAKQKQKA hay kafanıkuruncada birşey olmuyor size reis triplere giriyorsunuz adamlıkta yakışmıyor size canında değilim çek elini omzumdan![]()
ironisi o zaten moruk beyinli git biraz profilimdeki adamı dinle şeklin şemalin düzelsinbunlar ne kardeşim benim chatgptye havalı cevap yaz felanmu diyon AĞĞAĞALAKQKQKA hay kafanı
yaw sen bana chat linkini atsana ben muhattabım olan ai ile konuşmak istiyorumironisi o zaten moruk beyinli git biraz profilimdeki adamı dinle şeklin şemalin düzelsin
vahit guetta
tokenim az kardeşim gidermisin sapıkyaw sen bana chat linkini atsana ben muhattabım olan ai ile konuşmak istiyorum
vah vahtokenim az kardeşim gidermisin sapık
Rename atıp 10tlye satcam benellerıne saaglık aama renderlar kayıyıo publamasydın cogu seyı duzeltıp uygun paralara satabılırdın
sat ben 1tlye satarım senden daha fazla satıcım olurRename atıp 10tlye satcam ben