Steam Hesabımı Nasıl Çaldılar? 2 Faktörü Nasıl Bypass Etmiş Olabilirler?

sıkıntı şu o aklıma geldi zaten ama benim tarayıcıda hiç bir steam hesabı kayıtlı değil ki sadece steam programında kayıtlıydı oda sırf o gün bi oyun oynamak için giriş yapmıştım yoksa rustda hile yaptığım için farklı hesaplarda takılıorum
ayrıca şeyi sorcam efenim madem bilgilisiniz sizin bilginize ihtiyacım var bi site var site ucuza steam hesabı satıo içinde oyun olan ama hesapları aldığınızda sitenin loadeeri ile steama giriş yapıyorsunuz yani ne şifresini biliyorsunuz nede emailini felan hesaplara bi bakıyorum aynı benim hesap gibi guardına kadar aktif yani bunun bi yöntemi var demekki steamda şimdi bu siteden aldığım hesapları da birnevi kendimi ratlayarak şifrelerini elde edip aynı hesabıma yapılan gibi kendi üzerime çekebilirmiyim? isterseniz discorddan konuşalım bi sohbetimiz olsun :D
Steam hesaplarını çekmek çok zor o yüzden boşa deneme.

hocam gmailime girseler bile steama girerken kod gönderiyor hani maile bişi gelse anlık telefona geliyor bildirimi ama bana hiç bir kod gelmedi nasıl olabiliyor bu?
Hocam zaten bunlar bunu manuel olarak yapmıyor amk rusları bu işin orospusu olmuş otomatik sistem direkt detayı hakkında bilgim yok ama gelen maili anında sildiklerine eminim

hocam guvenli moda denermisiniz keyloger şifrelenmiş ne varsa siliyu
hocam rustda hile yaptığımdan bide efi spoofer kullandığımdan antivirüs kullanınca spoof bozuluo :D ondan format bile atmıom

virus olup olmadığını bilemezsin bilgilerini satıyor ele geçirmiyor forumdaki bazı ücretsiz hilecilerin bazıları yapıyordu .d
Haklısın virüs olup olmadığını bilemem ama şunu diyebilirimki ne indirirsem indireyim hep bu siteden indirdim indiriyorumda. çoğu kişi bu siteyi kullanıyor mobilde androidoyunclub olduğu gibi oyunindirvip de androidoyunclubın pc versiyonu gibi birşey şuana kadar hiç bir bilgi satma gibi bir sorun yaşamadım.
oyun indir vıp ets2 indirdim trojen kaptım hata konu bile actım minerr yedin 2 defa
Doğru linklerden indirdiysen bir sıkıntı çıkmaz eğer reklam gibi şeylere dokunup öyle indirdiysen elbette trojen yersin o siteden ets2 bende indirdim

Haklısın virüs olup olmadığını bilemem ama şunu diyebilirimki ne indirirsem indireyim hep bu siteden indirdim indiriyorumda. çoğu kişi bu siteyi kullanıyor mobilde androidoyunclub olduğu gibi oyunindirvip de androidoyunclubın pc versiyonu gibi birşey şuana kadar hiç bir bilgi satma gibi bir sorun yaşamadım.

Doğru linklerden indirdiysen bir sıkıntı çıkmaz eğer reklam gibi şeylere dokunup öyle indirdiysen elbette trojen yersin o siteden ets2 bende indirdim
Dost o site sadece yabancı kaynaklardan bulduğu dosyaları kendi sitesine yüklüyor kasıtlı olarak yapmamışlardır zaten ama kaynak aldıkları dosyada rat varsa farkında olmadan paylaşmışlardır

dogru link amung us indirsene hikayeli olan

Dost o site sadece yabancı kaynaklardan bulduğu dosyaları kendi sitesine yüklüyor kasıtlı olarak yapmamışlardır zaten ama kaynak aldıkları dosyada rat varsa farkında olmadan paylaşmışlardır
Aynen öyle yabancı kaynaklardan alıyorlar. ama güzel bir incelemeden geçmeden siteye yüklemiyorlar diye biliyorum.
dogru link amung us indirsene hikayeli olan
Tam isim verirmisin?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt