Steam Hesabımı Nasıl Çaldılar? 2 Faktörü Nasıl Bypass Etmiş Olabilirler?

Öncelikle "Crâck Adobe" şekilde lanse edilen exeleri kessinlike indirmeyin hepsi rat. Bunu kendimde attığım ratlara dayanarak söylüyorum çünkü indirtmesi kolay exe. 2. olarak ise o exe senin bilgisayarına indiği anda ne var ne yok logluyor özelliklede "chrome cookilerini" daha sonra bu cookileri alıp kendi chromelarına koydukları zaman otomatik olarak "gmail, steam, outlook" gibi tüm 2fa gerektiren yerleri bypasslıyorlar bu şekilde hesapları üzerlerine çekebiliyorlar.

Öncelikle "Crâck Adobe" şekilde lanse edilen exeleri kessinlike indirmeyin hepsi rat. Bunu kendimde attığım ratlara dayanarak söylüyorum çünkü indirtmesi kolay exe. 2. olarak ise o exe senin bilgisayarına indiği anda ne var ne yok logluyor özelliklede "chrome cookilerini" daha sonra bu cookileri alıp kendi chromelarına koydukları zaman otomatik olarak "gmail, steam, outlook" gibi tüm 2fa gerektiren yerleri bypasslıyorlar bu şekilde hesapları üzerlerine çekebiliyorlar.
üzerine çekmiyorlar satıyorlar

Programı nerden indirdin? bu arada bu tarz programları indireceksen oyunindir.vip sitesinden indirebilirsin yıllarıdır o siteyi kullanıyorum adobe programları vs. herşeyi ordan indirmiştim virüs falan yok yani
youtubeden ya salak değilim aslıdna başlığından bile anlarsın onun virüs olduğunu video 2023 de paylaşılmış ya dedim grabber olsa bile 2 yıldır çalışmaz heralde diodum çalışıomuş

Programı nerden indirdin? bu arada bu tarz programları indireceksen oyunindir.vip sitesinden indirebilirsin yıllarıdır o siteyi kullanıyorum adobe programları vs. herşeyi ordan indirmiştim virüs falan yok yani
oyun indir vıp ets2 indirdim trojen kaptım hata konu bile actım minerr yedin 2 defa

sıkıntı şu o aklıma geldi zaten ama benim tarayıcıda hiç bir steam hesabı kayıtlı değil ki sadece steam programında kayıtlıydı oda sırf o gün bi oyun oynamak için giriş yapmıştım yoksa rustda hile yaptığım için farklı hesaplarda takılıorum
ayrıca şeyi sorcam efenim madem bilgilisiniz sizin bilginize ihtiyacım var bi site var site ucuza steam hesabı satıo içinde oyun olan ama hesapları aldığınızda sitenin loadeeri ile steama giriş yapıyorsunuz yani ne şifresini biliyorsunuz nede emailini felan hesaplara bi bakıyorum aynı benim hesap gibi guardına kadar aktif yani bunun bi yöntemi var demekki steamda şimdi bu siteden aldığım hesapları da birnevi kendimi ratlayarak şifrelerini elde edip aynı hesabıma yapılan gibi kendi üzerime çekebilirmiyim? isterseniz discorddan konuşalım bi sohbetimiz olsun :D

Arkadaşlar selam herkese konu yanlış yerde ise özür dilerim şu forumlaşma olayını çözemedim tam size birşey sorcam geçen gün free photoshop Crâck apk exe bişi indirdim pc ye ya dedim 2 faktörlü var bütün hesaplarda bişi yapamaz baba exeyi açtık orda zaten anladım yani bi bok yediğimi çünkü görev yöneticsinde exe çalışıo ama görünürde çalışan bişi yok :D neyse ben bi şekilde çalıştırdım kurdum photoshopu edit yaparken dc den arkadaşla konuşuoduk bana dedi dm den attığın link ne bende dedim atmadım link bi girdim dc ye herkese oto mesaj gidio stam gift card linki felan hesabın şifresini değiştirdim felan o gitti bide dc hesabında 2 faktörlü felan her bok var onu nasıl yaptılar bide extradan ertesi günü bi mail geldi steamdan e posta adresiniz başarı ile değişti felan diye ben anlamıom ben kendi şifremi unutsam değiştirmeye çalışsam steam beni günlerce uğraştırır bu adamlar nasıl benim maile birtane bile kod göndermedem şifremi e postamı değiştiriyorlar işin komik tarafı hesabımı da bitane sitede 12 euroya satmış elemanın teki rust oynuyodu hesaptan diyo paramı ver geri verim hesabını bende destek talebi açtım steamdan halletim ama bunu nasıl yapıyorlar bilen eden varmı?
cookie üzerinden gmailine girmisler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt