steam mobilden telefonunu ekleyebilirsin gitme şansı daha dusuk oluyorBeyler ben ucuza prime hesap alma sitesinden hesap aldım verdikleri hesap çalıntı hesapmış. Mail şifre her şeyi değiştirdim ama sağlama almak için ne yapabilirim ben de dolandırıldım en azından param boşa gitmesin.
almak için bilgili olmasına gerek yok bunu satan onu da düşünürBilgili Biri İse Hertürlü Alır
Eğer mail hotmailse mailin ismini değise biliyorsun. Örnek: [email protected] onu sen [email protected] yapabiliyorsun onu yaparsan hesabım çalındı supportunda mailini yazdığın da böyle bir hesab bulunmamaktadır diyor kendim yaşadım ondan biliyorumBeyler ben ucuza prime hesap alma sitesinden hesap aldım verdikleri hesap çalıntı hesapmış. Mail şifre her şeyi değiştirdim ama sağlama almak için ne yapabilirim ben de dolandırıldım en azından param boşa gitmesin.
Öyle bir çözüme ulaşamazsın çünkü steam support hesabın eski emaillerini logolarını vs görebiliyor.Eğer mail hotmailse mailin ismini değise biliyorsun. Örnek: [email protected] onu sen [email protected] yapabiliyorsun onu yaparsan hesabım çalındı supportunda mailini yazdığın da böyle bir hesab bulunmamaktadır diyor kendim yaşadım ondan biliyorum