Çözüldü Steam çalıntı hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kekokitty

Silver Üye
Beyler ben ucuza prime hesap alma sitesinden hesap aldım verdikleri hesap çalıntı hesapmış. Mail şifre her şeyi değiştirdim ama sağlama almak için ne yapabilirim ben de dolandırıldım en azından param boşa gitmesin.

yabancı sitelerden alınan hesaplar 3 günlüktür garantisi hile almak için alınıyor sende aldıysan geçmiş olsun

Beyler ben ucuza prime hesap alma sitesinden hesap aldım verdikleri hesap çalıntı hesapmış. Mail şifre her şeyi değiştirdim ama sağlama almak için ne yapabilirim ben de dolandırıldım en azından param boşa gitmesin.
steam mobilden telefonunu ekleyebilirsin gitme şansı daha dusuk oluyor

Eğer mail hotmailse mailin ismini değise biliyorsun. Örnek: [email protected] onu sen [email protected] yapabiliyorsun onu yaparsan hesabım çalındı supportunda mailini yazdığın da böyle bir hesab bulunmamaktadır diyor kendim yaşadım ondan biliyorum

Eğer mail hotmailse mailin ismini değise biliyorsun. Örnek: [email protected] onu sen [email protected] yapabiliyorsun onu yaparsan hesabım çalındı supportunda mailini yazdığın da böyle bir hesab bulunmamaktadır diyor kendim yaşadım ondan biliyorum
Öyle bir çözüme ulaşamazsın çünkü steam support hesabın eski emaillerini logolarını vs görebiliyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bende bir ara steam hesap aldım. hata yapmışım. steam hesabının ilk maili ile hesabı 1 hafta içerisinde geri alınabiliyor ve buna engel olamıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt