Mail şifre değiştirdiysen çok sıkıntı olmaz ama hesap sahibi suppporta yazıp hesabı alabilir ve buna engel olamazsın maalesef.Beyler ben ucuza prime hesap alma sitesinden hesap aldım verdikleri hesap çalıntı hesapmış. Mail şifre her şeyi değiştirdim ama sağlama almak için ne yapabilirim ben de dolandırıldım en azından param boşa gitmesin.
ben de bundan korkuyorum işte buna çözüm yok mu steam guard bile ekledimMail şifre değiştirdiysen çok sıkıntı olmaz ama hesap sahibi suppporta yazıp hesabı alabilir ve buna engel olamazsın maalesef.
Yok diye biliyorum istediği zaman alabilir.bir de bir steam supporta yazmak için belli bir zaman limiti var mı yani 1 yıl sonra yazsa bile hesabı alabilir mi ne zaman rahatlarım?
78 tl verdik bir de ya bilmiyodum çalıntı olduğunu eskiden prime kasılıyordu öyle sandım of yaYok diye biliyorum istediği zaman alabilir.
rus dayıların tekinden çalmışlardır bişey olmaz.Beyler ben ucuza prime hesap alma sitesinden hesap aldım verdikleri hesap çalıntı hesapmış. Mail şifre her şeyi değiştirdim ama sağlama almak için ne yapabilirim ben de dolandırıldım en azından param boşa gitmesin.
yok ya brezilyalılardan çalmışrus dayıların tekinden çalmışlardır bişey olmaz.