Çözüldü Steam çalıntı hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kekokitty

Silver Üye
Beyler ben ucuza prime hesap alma sitesinden hesap aldım verdikleri hesap çalıntı hesapmış. Mail şifre her şeyi değiştirdim ama sağlama almak için ne yapabilirim ben de dolandırıldım en azından param boşa gitmesin.

Beyler ben ucuza prime hesap alma sitesinden hesap aldım verdikleri hesap çalıntı hesapmış. Mail şifre her şeyi değiştirdim ama sağlama almak için ne yapabilirim ben de dolandırıldım en azından param boşa gitmesin.
Mail şifre değiştirdiysen çok sıkıntı olmaz ama hesap sahibi suppporta yazıp hesabı alabilir ve buna engel olamazsın maalesef.

Mail şifre değiştirdiysen çok sıkıntı olmaz ama hesap sahibi suppporta yazıp hesabı alabilir ve buna engel olamazsın maalesef.
ben de bundan korkuyorum işte buna çözüm yok mu steam guard bile ekledim
bir de bir steam supporta yazmak için belli bir zaman limiti var mı yani 1 yıl sonra yazsa bile hesabı alabilir mi ne zaman rahatlarım?

Son düzenleme:
Hesabın asıl sahibi hesabın ilk mail adresine ulaşırsa muhtemelen çok küçük bir kod gönderme işlemiyle geri alabilir.

Eğer hesabın sahibi elinde oyun satın alma dekontu ile supporta başvurursa hesabı geri alabiliyor haberin olsun çok fazla yatırım yapma o hesaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt