SSD Ban Cheat Engine

cheat engine ile aynı yerden değişiyor sen biostan değişmesini falan mı bekliyorsun?
Canım benim senin bana attığın linkte bat adam sadece bat dosyasına yazılar yazmış , driverlarıda yakında ekleyeceğim diyede ek geçmiş. Neyi demek istediğini zerre anlamadım.

Canım benim senin bana attığın linkte bat adam sadece bat dosyasına yazılar yazmış , driverlarıda yakında ekleyeceğim diyede ek geçmiş. Neyi demek istediğini zerre anlamadım.
dostum sonuçta biostan değiştiremediğin için gupro dışında çoğu yöntem olmaz

ssd banım var, kaldırmak için baya uğraşıyorum ama bir çözüm yok pc raid desteklemiyor.
En son çözüm olarak cheat engine'den stringleri oynadıklarını gördüm denemek istedim

image.png

Görüldüğü gibi serialnumberlarım şuan böyle cheat engine'den belirli bir aralığı checklediğimde serial numberımı bulabiliyorum ve değiştirebiliyorum.

image.png

Böylece değiştirebiliyorum fakat vanguard dbk64'ü gördüğünde biraz telaşlanıyor kapatılmasını istiyor ve geri açmam için bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Yeniden başlattığımda da serialler aynı haline geri dönüyor. Bunun bir çözümü var mı?​
Undetected cheat engine kullanırsan sorun ortadan kalkar vanguard algiliyamiyicaktır dbk64 ü göremicektir onun içinde https://cheatglobal.com/konu/tuem-korumalari-gecebilen-undetected-cheat-engine.35076/ bu konudan satın alabilirsin ben aldın memnunun herşeyde kullanıyorum sorunsuz sıfırdan yapıldıgı için algılanmicaktır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt