Projede driver bile olmadığından olabilirAynı işlevi windows üstünden yaparak ssd numarası değiştiren var vanguard etkin olmasına rağmen fakat işe yaramıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Projede driver bile olmadığından olabilirAynı işlevi windows üstünden yaparak ssd numarası değiştiren var vanguard etkin olmasına rağmen fakat işe yaramıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bilgisayarda seriali değişmeyen hiç bir şey yok mac de buna dahil ve garip bir şekilde 2. oyundan beni valoranttan uzaklaştırdın diyerek atıyor ve yeni hesap açınca tekrar girebiliyorum ve yine 2. oyunda ban yiyorum yani van152 ya da val5 yok ilk defa yaşıyorum bunu çözemedim bir türlü
forumdaki hangarla kaldırırsınSistem üzerinden SSD numarasını değiştirerek çözüme ulaşmayacaktır. Bunun banını kaldırma yöntemi maalesef yok diye biliyorum.
Usb ethernet al anakart tan lan kapat Raid format spoof yapişlemci, ssd ve anakart değiştirmeme rağmen banım açılmadı acaba sebebi ne
cheat engine ile aynı yerden değişiyor sen biostan değişmesini falan mı bekliyorsun?Projede driver bile olmadığından olabilir
denendi onaylandıKardeşim dikkat et banı yarım yamalak kaldırırsan o aldığın ssd de rahmetli oluyor