Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ID Password sorusuna rastgele birşeyler yazmanız yeterlidir

Tamam aynıları bende oldu. Anlatayım.
1- Pencere modunda aç
2- Oyuna gir, sunucuya gir, başlangıç yerinde spawn ol
3-CG loader'i aç hileyi çalıştır
4- Ekranın ortasına yükleme gelecek o tamamlanmaya az kala 1-2 saniye de bir alt tab yap bir de W falan bas oyunda hareket halinde ol
5- Sebebini bilmiyorum ama ''adım 4'' sayesinde kullanıcı adı ve password sekmesi problemi çözülüyor.
6- ismi şifreyi gir. Çökmeyecek... Muhtemelen... Bende de aynı hatalar oluyordu bu şekilde çözdüm.

BONUS: Hile başta açılmadıysa hiç açılmayacak muhtemelen pc'ye reset at. Açılmama sebebini sana açıklamayacağım. Benimle alakalı değil beni ilgilendirmez. Bedava olan şeylerde genelde ürün sizsinizdir diyeyim geçeyim.
Dediğin her şeyi yaptım yine sonuçlar aynı. Ekstra olarak çözünürlüğü düşürdüm aıo runtimes yükledim yeniden başlattım yine denedim hileyi ilk açtığımda şifreden sonra bir tuşa bastığımda oyun kapanıyor yani çöküyor. Ve arada bir hileden dıtt sesi geliyor bu siteye yönlendiriyor. 404 not found
Teşekkürler düzelttim sorunu şöyle çözdüm:
Tüm denilen her şeyi yapıp pass ve kullanıcı adı yazıp sonrasında benden bir tuşa basmamı bekliyor o sırada arka planda squadı beklettim ve tuşa bastığım an oyuna girdim. Çökme sorununu böyle çözdüm yapamayan arkadaşlar için taktik.

Son düzenleme:
hesabım yasaklandı maalesef hack çalışmıyor, scripti kullanmayı denedim 3 denemeden sonra oyun kapandı ve kalıcı olarak yasaklandım;)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt