Çalışıyor yazıyor ama hala güncellenmedi adminler bakabilir mi?

Your username:
Your passaword:
Diyor hileyi açarken bende cheatglobal yazdım ikisine sonrasında ise hiç bir şekilde tepki vermeden kapattı açtım yine otomatik kapandı kaldı ne yazmam gerekiyor?

Şimdi

1- Oyunu açıp bir sunucuya girin.
2- CG loader'i açın.
3- Username ve password istediğinde, Cheatglobal hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini yazın.
4- 3. adımda olduğumu gibi tekrar aynısını yapın
5- Herhangi bir tuşa basın.

Hile çalışacaktır.
INSERT ile menuyu kapatıp açabilirsiniz.

Son düzenleme:
Şimdi

1- Oyunu açıp bir sunucuya girin.
2- CG loader'i açın.
3- Username ve password istediğinde, Cheatglobal hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini yazın.
4- 3. adımda olduğumu gibi tekrar aynısını yapın
5- Herhangi bir tuşa basın.

Hile çalışacaktır.
INSERT ile menuyu kapatıp açabilirsiniz.
dediğini yaptım ve şöyle bir şey oldu:
İlk açtığımda oyun içi veya lobide oyun çöktü daha sonra birdaha oyunu açıp hileyi birdaha açtım fakat bu seferde passaword herhangi bir şey istemeden bir anda hile açılıyor denip cmd kapandı. Oyunumda herhangi bir değişiklik olmadı görev yöneticisinden baktığımda arkada program çalışıyordu ama bir şey olmuyordu tam ekran ve pencereli ekranda denedim ikisindede sonuç aynı. Hiçbir şekilde tepki yok.

İlk açtığımda oyun içi veya lobide oyun çöktü daha sonra birdaha oyunu açıp hileyi birdaha açtım fakat bu seferde passaword herhangi bir şey istemeden bir anda hile açılıyor denip cmd kapandı. Oyunumda herhangi bir değişiklik olmadı görev yöneticisinden baktığımda arkada program çalışıyordu ama bir şey olmuyordu tam ekran ve pencereli ekranda denedim ikisindede sonuç aynı. Hiçbir şekilde tepki yok.
Tamam aynıları bende oldu. Anlatayım.
1- Pencere modunda aç
2- Oyuna gir, sunucuya gir, başlangıç yerinde spawn ol
3-CG loader'i aç hileyi çalıştır
4- Ekranın ortasına yükleme gelecek o tamamlanmaya az kala 1-2 saniye de bir alt tab yap bir de W falan bas oyunda hareket halinde ol
5- Sebebini bilmiyorum ama ''adım 4'' sayesinde kullanıcı adı ve password sekmesi problemi çözülüyor.
6- ismi şifreyi gir. Çökmeyecek... Muhtemelen... Bende de aynı hatalar oluyordu bu şekilde çözdüm.

BONUS: Hile başta açılmadıysa hiç açılmayacak muhtemelen pc'ye reset at. Açılmama sebebini sana açıklamayacağım. Benimle alakalı değil beni ilgilendirmez. Bedava olan şeylerde genelde ürün sizsinizdir diyeyim geçeyim.

ben sorunu pencereli modunda çözünürlük ayarını bi tık düşürerek hallettim lobide açıyorum hileyi kullanılcı adı şifre girip sunucuya giriyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt