hocam bu black squadmı?Güncellendi
Hayır.hocam bu black squadmı?
Başka tarayıcan acmayı dene linkireklam onayı geçilmiyor bir türlüü
dediğini yaptım ve şöyle bir şey oldu:Şimdi
1- Oyunu açıp bir sunucuya girin.
2- CG loader'i açın.
3- Username ve password istediğinde, Cheatglobal hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini yazın.
4- 3. adımda olduğumu gibi tekrar aynısını yapın
5- Herhangi bir tuşa basın.
Hile çalışacaktır.
INSERT ile menuyu kapatıp açabilirsiniz.
Tamam aynıları bende oldu. Anlatayım.dediğini yaptım ve şöyle bir şey oldu:
İlk açtığımda oyun içi veya lobide oyun çöktü daha sonra birdaha oyunu açıp hileyi birdaha açtım fakat bu seferde passaword herhangi bir şey istemeden bir anda hile açılıyor denip cmd kapandı. Oyunumda herhangi bir değişiklik olmadı görev yöneticisinden baktığımda arkada program çalışıyordu ama bir şey olmuyordu tam ekran ve pencereli ekranda denedim ikisindede sonuç aynı. Hiçbir şekilde tepki yok.
ben sorunu pencereli modunda çözünürlük ayarını bi tık düşürerek hallettim lobide açıyorum hileyi kullanılcı adı şifre girip sunucuya giriyorumdediğini yaptım ve şöyle bir şey oldu:
İlk açtığımda oyun içi veya lobide oyun çöktü daha sonra birdaha oyunu açıp hileyi birdaha açtım fakat bu seferde passaword herhangi bir şey istemeden bir anda hile açılıyor denip cmd kapandı. Oyunumda herhangi bir değişiklik olmadı görev yöneticisinden baktığımda arkada program çalışıyordu ama bir şey olmuyordu tam ekran ve pencereli ekranda denedim ikisindede sonuç aynı. Hiçbir şekilde tepki yok.