Spor Toto %99 kazanma 1 Milyon TL veya daha fazlasını kazanabilirsiniz.

HİLE VEYA BUĞ DEGİLDİR YASAK HİÇ DEGİLDİR

Programın amacı sizin örnek : 8000 Tl verip yapıcagınız kuponu 15 garantiden 13 garantiye 64 Tl bir fiyata oyniyabiliyorsunuz SS atıcagım aşşaya daha detaylı anliyacaksınız 24.04.2022 tarihinde 1.060.206.67 TL SS en aşşada
1-) Extra 1X2 programını indirmeniz lazım video alt tarafa katıcagım anlamadıgınız yerleri yorumlarda sorabilirsiniz

2-) 15 maçı derledik 2 KAPALI 13 çift oynamak istedik bunun formülsüz oynama fiyatı 8192 TL ama 13 garantiye çevirip 64 TL ye oyniyabilirsiniz

3-) Programı açtınız Manuel olarak kendimiz seçmemiz lazım sonra new basarak bu haftanın veya gelecek haftanın maçlarını buraya kopyala yapıştır ile yapıcaksınız %33 %33 %33 var bunları seçmenize gerek yok

unknown.png

4-) Fill New Coupon diyor maçları ayarladıktan sonra oraya 1 kere basıyorum maçları ayarlıyorsunuz ilk önce İleri diyerek sizi buraya atıcak
unknown.png
N1 14 Garanti-N2 13 Garanti-N3 12 Garanti diye geçiyor ExtraChance method burada kalıcaktır sizde onu Full reduction e çekip 13 garanti diye N2 yapıp onay tikine basmayı unutmayın.

5-) Üstteki adımları tek tek yaptıgınızı düşünüyorum 4-) yerdeki açıklamadan sonra 2 kere ileri ileri diyeceksiniz karşınıza böyle bir ekran gelicek Save ve Save as text bunları kayıt ediyoruz çünkü Edit Existing Counpon ile canınız isterse ayarlamanız için
unknown.png

6-) Her şey tamamlandı sayılır masaüstünüze metin belgesi geldi onu nasıl oyniyacagım kuponun fiyatı 8000 Tl ama biz 13 garanti ile 64 TL ye düşürdük 14 veya 15 kazanma şaşınız yüksek 13 gelecek diye bir şey yok

7-) Masaüstünüzde olan metin belgesini tavsiye olarak size web sitesi veriyorum isterseniz kendinizde bulabilirsiniz benim kendi oynadıgım web sitesi burası Üye olduktan sonra Ss ile anlatıyorum Otomatik
oynama oynamak için git diyorsunuz oyniyacagınız tutarın nesine bilyoner misli buralardan birinde olması gerekiyor tıkladıktan sonra otomatik olarak oynuyor kendisi
unknown.png
unknown.png

Kazandıgıma dair kanıt.
unknown.png
unknown.png
3 kişi 15 bilmişti 1 tanesi ben 1 tanesi arkadaşım diğerini tanımıyorum
discord atar mısın ekran açıp bir şey sorucam hocam

Isten eve geliyim deniyicem bakalim hiç toto moto oynamadım ama 😂 umarım kazanırız

kanka elma alır gibi 1m şaka gibi olay ya inanması güç gerçekten çok şaşkınım şuan

Birşey sorcam elindeki parayla kendi paranı katlayarak arttırmak varken neden karına ortak katıyorsun mesela ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt