Spor Toto %99 kazanma 1 Milyon TL veya daha fazlasını kazanabilirsiniz.

Aslında basit nesine.com kullanıyorum ben oradan spor toto var oraya basıp yapabilirsin program üzerinden nasıl yapılacagına dair anlattım
anlattığın programı anladım da daha önce hiç kupon yapmadığım için onu bilmiyorum. neyse teşekkür ederim yinede.

Onaylayınca denenir hocam gerçek hayat para exe

Onaylayınca denenir hocam gerçek hayat para exe
Onaylanmasına gerek yok aslında minik bir youtube araştırması ile sen onayliyabilirsin sıkıntısız zaten benim kendim kullanıyorum anlamadıgın yer olursa bana dc den yaz detaylı anlatırım :crycat:
@LAFUNEE Çalışıyor tagı alabilir miyim

Kanka öncelikle hayatında spor toto oynamış olman lazım yoksa şuan benim yazdıklarımdan hiç bir şey anlamazsın kısaca şöyle anlatim sana
15 bilirsen büyük parayı kazanıyorsun kendine spor toto kuponu yaptın 8000 TL tuttu sen bunu program ile 13 garanti yapıyorsun fiyatı 64 TL ye düşüyor ama şanş veriyor program sana 14 ve 15 kazanabilirsin ben 13 garanti oynayıp 64 TL ye 1 milyon tl kazanmıştım
1 milyon tlyi çekebildin mi peki :D

Nesine.com orası kullandıysan evet çektim 1 saniye sürdü hemde ve şuan ing bankasında faizde para konuma x2 kere diyişim :D
Hocam bu devirde 1M fena değil 1M ile sağlam bankaya faize yatırıp hayatın boyunca inek gibi yaşayabilirsin 1M koyduysan çok iyi.

Hocam bu devirde 1M fena değil 1M ile sağlam bankaya faize yatırıp hayatın boyunca inek gibi yaşayabilirsin 1M koyduysan çok iyi.
1M koyamadım %20 vergiye gitti kanka şuan 12k faizden para alıyorum her hafta 128 tl veya 64 tl yine oynamaya devam edicegim Türkiye ligleri açıldıgı için kazandıgım zaman konuyu tekrar tekrar güncelliycem

1M koyamadım %20 vergiye gitti kanka şuan 12k faizden para alıyorum her hafta 128 tl veya 64 tl yine oynamaya devam edicegim Türkiye ligleri açıldıgı için kazandıgım zaman konuyu tekrar tekrar güncelliycem
Bedavaya 1M kazanmışsın %20 vergi koymaz zaten 800Kya 12K güzel rakam bereket versin :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt