Spoofer ve Spoofer Dolandırıcıları

elyesa54

Gold Üye
Arkadaşlar çoğu insan buna bende dahil sağlam spoofer aramakta çünkü çoğu forumdaki insanların %80'i delaylı ban yemekte ( val 5 ) veya hiç girememekte val 152.

Bizde doğal olarak derdimize derman bulmak için forumda konu açmakta ya da konularda bir çözüm aramaktayız.

Konuya geliyorum Forumları iyi gezin konuları iyi dolaşın ben gözlemlemiş biri olarak söylüyorum ki bu forumda farklı spoofer isimleri aynı kişiler dillendiriyor ve diğerlerine d0landırıcı iftirasını da atabiliyor.

Bu yüzden forumun güzel insanları dolandırılmaktan kaçının sürekli istişare edin ve güvendiğiniz kaynaktan alın çaresiz hareketler yapmayın .

Denuvo Spoofer ile ilgili bir bilgi birikiminiz var ise bu konunun altına yazılarınızı bekliyorum veya başka spooferlarla alakalıda olabilir.

Denuvo spooferı satan kişi bu maske ile youtube videosu çeken Türk arkadaş ise alma dostum

Bu yani

evet bu çokta güven vermiyor ama tek denemediğim spoofer bu kalmış olabilir bu yüzden soruyorum varsa işe yarayan forumdaki arkadaşlarda

Kankam sen 150 tlye spoofer konusunu açan değil misin ?
Pekzscript mi aldın açıldı mı banın ?
Şuanlık bi ban yok knk oynuyorum normalde 1.maç ban yerdim ama halen yemedim ileride güncelleme yaparım banlanırsam bu arada hile kullanmıyorum.d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt