Fivem için bir temp spoofer projesidir şuan electron txadmin ve fiveguard banlarını atlatıyor fakat waveshieldda takılıyor bunu geliştirmek istedim fakat araştırdım ve waveshield ile alakalı bir bilgi alamadığım için geliştirme hevesim kaçtı ve satmaya karar verdim ilgilenen olursa 2kya sourceu salarım mapper ve driverın kodu olarak üstüne ek ücret verilirse güzel bir imguiye entegre edip satılabilir bir proje olarak teslim edebilirim şu anda basit bir bat entegrasyonu ile çalışıyor çünkü tek ben kullanıyorum gerek duymadım hiç ha bu arada sadece spooferı açınca olmuyor manuel yapılması gereken işlemler var satın alınırsa alındığı zaman bir kılavuz oluşturup teslim ederim fiveguard banının kalkmama ihtimali yok bizzat ben kullandım içiniz rahat olsun
fiyat: source 2k imgui bağlayıp proje olarak teslim etme 3.5k( elimde hazır imgui var editli)
iletişim için dc: cyruss_can
ödeme yöntemi: iban-itemsatış
görsel:
videoda iştemişler nasıl atıcam bilmiyom o yüzden gofilea mp4ü atıyom izlemek isteyen indirip izlesin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
normalde bir şeyin open src satılması olan birşey mi blimiyorum zaman gösterir ama almak isteyen varsa pişman olmaz az çok bilginiz varsa waveshield için driver yazıp auth yapıp bitanede pub imgui bağlayıp satabilirsiniz