tuccar
Gold Üye
geçmiş olsun diyelimZamanında benzerinin kaynağını paylaşmıştım lakin şuan download linki down

geçmiş olsun diyelimZamanında benzerinin kaynağını paylaşmıştım lakin şuan download linki down

Fivem için bir temp spoofer projesidir şuan electron txadmin ve fiveguard banlarını atlatıyor fakat waveshieldda takılıyor bunu geliştirmek istedim fakat araştırdım ve waveshield ile alakalı bir bilgi alamadığım için geliştirme hevesim kaçtı ve satmaya karar verdim ilgilenen olursa 2kya sourceu salarım mapper ve driverın kodu olarak üstüne ek ücret verilirse güzel bir imguiye entegre edip satılabilir bir proje olarak teslim edebilirim şu anda basit bir bat entegrasyonu ile çalışıyor çünkü tek ben kullanıyorum gerek duymadım hiç ha bu arada sadece spooferı açınca olmuyor manuel yapılması gereken işlemler var satın alınırsa alındığı zaman bir kılavuz oluşturup teslim ederim fiveguard banının kalkmama ihtimali yok bizzat ben kullandım içiniz rahat olsun
fiyat: source 2k imgui bağlayıp proje olarak teslim etme 3.5k( elimde hazır imgui var editli)
iletişim için dc: cyruss_can
ödeme yöntemi: iban-itemsatış
görsel:
videoda iştemişler nasıl atıcam bilmiyom o yüzden gofilea mp4ü atıyom izlemek isteyen indirip izlesinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
normalde bir şeyin open src satılması olan birşey mi blimiyorum zaman gösterir ama almak isteyen varsa pişman olmaz az çok bilginiz varsa waveshield için driver yazıp auth yapıp bitanede pub imgui bağlayıp satabilirsiniz
hayır gayet de devam ediyorDriverlı spoofer devri bitti
Şu defalarca hook atıp 10dk sonra serialleri değiştiren source ise bende var hddyi takmaya üşeniyorum eğer bulursam iletirim sanaZamanında benzerinin kaynağını paylaşmıştım lakin şuan download linki down
Nereden geldi bu info sanaDriverlı spoofer devri bitti
videosuda var güzelim 2 saniyede değiştiyor çalıştırdığın zaman bekleme gibi bir durum yokŞu defalarca hook atıp 10dk sonra serialleri değiştiren source ise bende var hddyi takmaya üşeniyorum eğer bulursam iletirim sana
Nereden geldi bu info sana
selfcode atmadığımı iddaa ediyorsan kanıtını atarsın şuan normal machonun spooferı mesela hiçbirşeyi kaldırmıyor nerdeyse bu sadece waveshieldda takılıyor onuda alıcak kişi geliştiriecek ve machonun spooferı günlük 3.5 dolar herkes alıyor biraz tanıdığı olan uğraşıcak kişi kendisi uğraşıp böyle bir spoofer çıkarıbailir bu driver kodu ile ve güzel satar reklamını yaparsa herkes diyor yapılır yapılır basit birşey ulan aptal o zaman yap free paylaş insanlar yararlansın beynini kullan azcık insanlarda mutlu olsun kodun içeriğini görmeden selfcode olup olmadığını nerden biliyosun paste diyorsun kanıt yok kimseye bok atma birşey bilmiyorsan konu hakkında konuşma iyi satışlar yaz geç yada yazma bile senin yorumunada ihtiyacım yok iyi forumlarAzıcık akılı olan bunu vulnerable bir driver ile aynı şekilde halledebilir neden 2k versin millet ayrıca selfcode olmadığı o kadar belliki beleşe yada boost basarak aldığın sourceu 2kya millete sokmaya çalışıyorsun kimse binlerce satır kodu 2kya satmaz bro
Aptal tavırlarından belli oluyor self code olmadığı ayrıca sadece fivem için çalışıyorsa bi boka yaramaz çoğu usermode anticheatler için yapılan spooferlar dümenden ibaret mapper + vulnerable driver sayesinde kolayca ban kaldırılabilir bir s1kim yazmıyıcam konuna keriz bulursan satarsın(umarım)videosuda var güzelim 2 saniyede değiştiyor çalıştırdığın zaman bekleme gibi bir durum yok
selfcode atmadığımı iddaa ediyorsan kanıtını atarsın şuan normal machonun spooferı mesela hiçbirşeyi kaldırmıyor nerdeyse bu sadece waveshieldda takılıyor onuda alıcak kişi geliştiriecek ve machonun spooferı günlük 3.5 dolar herkes alıyor biraz tanıdığı olan uğraşıcak kişi kendisi uğraşıp böyle bir spoofer çıkarıbailir bu driver kodu ile ve güzel satar reklamını yaparsa herkes diyor yapılır yapılır basit birşey ulan aptal o zaman yap free paylaş insanlar yararlansın beynini kullan azcık insanlarda mutlu olsun kodun içeriğini görmeden selfcode olup olmadığını nerden biliyosun paste diyorsun kanıt yok kimseye bok atma birşey bilmiyorsan konu hakkında konuşma iyi satışlar yaz geç yada yazma bile senin yorumunada ihtiyacım yok iyi forumlar
tamam tüm fivem alemi gerizekalı bi zeki sensin fivem için çalışıyorsa bi boka yaramaz diyosun ben spoofer source satmıyorum konuyu oku fivem temp spoofer satıyorum almak isteyende bunu bilerek alır konudan çık istersen yorma daha kendini alt acc olduğun belliAptal tavırlarından belli oluyor self code olmadığı ayrıca sadece fivem için çalışıyorsa bi boka yaramaz çoğu usermode anticheatler için yapılan spooferlar dümenden ibaret mapper + vulnerable driver sayesinde kolayca ban kaldırılabilir bir s1kim yazmıyıcam konuna keriz bulursan satarsın(umarım)
iyi satışlar deyip geçmek yerine böyle boklamaya gerek var mı bilmiyorumtamam tüm fivem alemi gerizekalı bi zeki sensin fivem için çalışıyorsa bi boka yaramaz diyosun ben spoofer source satmıyorum konuyu oku fivem temp spoofer satıyorum almak isteyende bunu bilerek alır konudan çık istersen yorma daha kendini alt acc olduğun belli