Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xctrailer

Gold Üye
Merhabalar,

Asus Tuf Gaming A15 FA507RC model laptop kullanıyorum, 1-2 gün önce van 5 hatası aldım ve oyundan uzaklaştırıldım bilgisizliğimden bios downgrade upgrade yapıp usb format attım. Ardından bilgisayarı kurdum driverları vs volumeid disk serial,, mac vs. spoofladım valoranta girmeye çalıştığımda van 152 hatası ile karşılaştım dedim şimdi anakart banı yedik, tekrar bios downgrade upgrade yaptim usb format attim drivlerları kurdum bu sefer amedwin kullanarak baseboard serial falan güncellemeye çalıştım aslında güncelleniyordu yani öyle gözüküyordu kontrol ettiğimdede ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda bu değişikler gidiyordu biostanda kontrol ediyordum herhangi bir değişiklik yok yardımcı olabilcek var mı?

9yzyq3x.png

tf324ac.png

9539akx.png

7h2a4ch.png

Maalesef buda işe yaramıyor perm spoofer ile bunu test ettim, format attım; bios düşürdüm ardından valorantı indirmeden spooferi açtım. Valorant indi bilgisayarı yeniden başlat dedi, başlatmadan once başlangıçtan riotun ve vanguardın otomatik açılmasını kapattım. Bilgisayar açıldıktan sonra hemen tekrar spoof yaptım oyun açılmadan ve oyuna girdim ancak hala van 152 anakart seri no falan herşey değişmesine rağmen van 152 :/
Birebir Aynısını Yaşadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt