Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xctrailer

Gold Üye
Merhabalar,

Asus Tuf Gaming A15 FA507RC model laptop kullanıyorum, 1-2 gün önce van 5 hatası aldım ve oyundan uzaklaştırıldım bilgisizliğimden bios downgrade upgrade yapıp usb format attım. Ardından bilgisayarı kurdum driverları vs volumeid disk serial,, mac vs. spoofladım valoranta girmeye çalıştığımda van 152 hatası ile karşılaştım dedim şimdi anakart banı yedik, tekrar bios downgrade upgrade yaptim usb format attim drivlerları kurdum bu sefer amedwin kullanarak baseboard serial falan güncellemeye çalıştım aslında güncelleniyordu yani öyle gözüküyordu kontrol ettiğimdede ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda bu değişikler gidiyordu biostanda kontrol ediyordum herhangi bir değişiklik yok yardımcı olabilcek var mı?

9yzyq3x.png

tf324ac.png

9539akx.png

7h2a4ch.png

Merhabalar,

Asus Tuf Gaming A15 FA507RC model laptop kullanıyorum, 1-2 gün önce van 5 hatası aldım ve oyundan uzaklaştırıldım bilgisizliğimden bios downgrade upgrade yapıp usb format attım. Ardından bilgisayarı kurdum driverları vs volumeid disk serial,, mac vs. spoofladım valoranta girmeye çalıştığımda van 152 hatası ile karşılaştım dedim şimdi anakart banı yedik, tekrar bios downgrade upgrade yaptim usb format attim drivlerları kurdum bu sefer amedwin kullanarak baseboard serial falan güncellemeye çalıştım aslında güncelleniyordu yani öyle gözüküyordu kontrol ettiğimdede ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda bu değişikler gidiyordu biostanda kontrol ediyordum herhangi bir değişiklik yok yardımcı olabilcek var mı?

9yzyq3x.png

tf324ac.png

9539akx.png

7h2a4ch.png
kapsül koruman var bendede var knk masyaf çözüyo anca bunu ya 3 ay bekliceksin yada pamuk eller cebe

kapsül koruman var bendede var knk masyaf çözüyo anca bunu ya 3 ay bekliceksin yada pamuk eller cebe
kapsül korumasıyla alakası yok amidewin çalışıyor arkadaşta sadece efi ile windows bootu öncesi her restartta çalışması gerekiyo :D oğlum yapmayın ya bilmeden konuşmayın artık

asus h610m-k d4 acamayan beceriksizler simdi bana bahane mi uydurmus tuh :ahri:
türkler olarak genel bi sorun var bi bok bilmediği yüzüne vurulunca hemen farklı yönlere çekiliyor :D evladım benim senin seriallerin direkt değişmiyordu, bahsettiğin kapsül koruması da bununla alakalı. adamın serialleri değişiyor ama her bootta eski haline geliyor, bunun çözümü de her bootta serialleri değiştirmek. hadi bir b*k bildiğin yok konuştun, bari aşağılanınca laga luga yapma da işine bak :D

Merhabalar,

9yzyq3x.png

tf324ac.png

9539akx.png

7h2a4ch.png
bu sorun bendede vardı ilk başta bir program vardı valoyu kökten siliyodu sildim sonra ayarları yaptım pc sıfırladım valoyu geri yükledim yeni gmail yeni hesap açtım sorun çözüldü

bu sorun bendede vardı ilk başta bir program vardı valoyu kökten siliyodu sildim sonra ayarları yaptım pc sıfırladım valoyu geri yükledim yeni gmail yeni hesap açtım sorun çözüldü
he öyle mi olmuş kaç mesaj kasıp hangi hileyi alacağını da yazar mısın bir (1) yorum daha kasmış olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt