Spoof Method

PoineWeb

Gold Üye
Spoof işleminde şuan en zor kısım ssd serial değiştirmek driver olayları vs.
Şöyle bir method buldum. SSD lerin serialini değiştirmenin bir yolu daha var bu da üreticinin araçları yani o ssdnin sadece fabrikasında olan bir yazılım normalde. Ama tabiki bazı programlar leak edilmiş
SSD hariç diğer seriallerin hepsini kendiniz değiştirebiliyorsunuz zaten son adım ssd için Spoofer vs almak yerine yapabileceğiniz en iyi şey tek seferlik maxio map1202 controller kullanan bir SSD almak
Maxio mapperin programı public edildiği için bu mappera sahip ssdlerin seriallerini manuel değiştirebilir veya hatta seriali 0000000001 tarzında yaparak bir daha ssd spoofla uğraşmayabilirsiniz
Türkiyede alabileceğiniz maxio 1202 controller kullanan ssdler;
Lexar NM620
Hikvision E3000
Netac NV3000
Bu ssdlerden birini alacaksanız satıcıdan ürün kodundan vs kontrol edebilirsiniz chat gpye vsye sorarak
Ardından Crâcked bir maxio mapping tool kullanacaksınız
İndirme Linki
İçindeki exenin VT:
Ardından zipin içinde verdiğim pdfi takip ederek ssdnin serialini değiştirebilirsiniz map tool ile.

Bir alternatif daha var Nulled ssdler ama alman bir sitede satılıyor ve biraz overpriced

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Spoof işleminde şuan en zor kısım ssd serial değiştirmek driver olayları vs.
Şöyle bir method buldum. SSD lerin serialini değiştirmenin bir yolu daha var bu da üreticinin araçları yani o ssdnin sadece fabrikasında olan bir yazılım normalde. Ama tabiki bazı programlar leak edilmiş
SSD hariç diğer seriallerin hepsini kendiniz değiştirebiliyorsunuz zaten son adım ssd için Spoofer vs almak yerine yapabileceğiniz en iyi şey tek seferlik maxio map1202 controller kullanan bir SSD almak
Maxio mapperin programı public edildiği için bu mappera sahip ssdlerin seriallerini manuel değiştirebilir veya hatta seriali 0000000001 tarzında yaparak bir daha ssd spoofla uğraşmayabilirsiniz
Türkiyede alabileceğiniz maxio 1202 controller kullanan ssdler;
Lexar NM620
Hikvision E3000
Netac NV3000
Bu ssdlerden birini alacaksanız satıcıdan ürün kodundan vs kontrol edebilirsiniz chat gpye vsye sorarak
Ardından Crâcked bir maxio mapping tool kullanacaksınız
İndirme Linki
İçindeki exenin VT:
Ardından zipin içinde verdiğim pdfi takip ederek ssdnin serialini değiştirebilirsiniz map tool ile.

Bir alternatif daha var Nulled ssdler ama alman bir sitede satılıyor ve biraz overpriced
tpm?

diger serialleri nası hallediyosun amidewin mi

rar şifresi cheatglobal
burdaki efi driverini rEFInd, aıoboot veya uefishel vasitasıyla load edin C:\ icine o sys yi koyun disk seriali smbios ve ram gibi şeyleri spofluyor son vanguard disk banlamaya başladıkdan sonra bunla çözdüm van152 geciyor bios up down da atın varsa van152 niz bende kalktı sizde kalkar mı bilmiyorum deneyen varsa söylesin son zamanlarda disk banından dolayı van152 kaldıramayan varsa denesin iyi. Birde cru ile monitör spofladım van152 geçemeyen varsa onu da denesin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bende 0000000 serialli ram var o işimi görür mü

rar şifresi cheatglobal
burdaki efi driverini rEFInd, aıoboot veya uefishel vasitasıyla load edin C:\ icine o sys yi koyun disk seriali smbios ve ram gibi şeyleri spofluyor son vanguard disk banlamaya başladıkdan sonra bunla çözdüm van152 geciyor bios up down da atın varsa van152 niz bende kalktı sizde kalkar mı bilmiyorum deneyen varsa söylesin son zamanlarda disk banından dolayı van152 kaldıramayan varsa denesin iyi. Birde cru ile monitör spofladım van152 geçemeyen varsa onu da denesin
re's nasi yapicaz onu deytayli anlatma sansin var mi

re's nasi yapicaz onu deytayli anlatma sansin var mi
rardan cıkart sys i c icine koy sonra aıboot indir gezginlerden flash a koy flash icinede o sana verdiğim efiyi koy pc yi flash bellekten başlat uefi olan sonra refind kısmına gel ordan ilk benim efiyi sonra o sekmeden soldan 1. olanı sec windows logolu olan efi otomatik load edip windows boot edicek bunun öncesin de bios up/down cru indirip monitör seri numaranı falan değiştir kalkmış olması lazım aiboot karışık geldiysen rufustan uefishell kur flasha
  1. fs1: (this is your usb flash drive, if not fs1: u can try fs0:
  2. load ione.efi
  3. exit
bunu yap daha kolay

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt