SpitePremium Temp Spoofer Crâcked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalga geçmeye çalışarak üstünü örtmeye çalışma. 15-16 yaşında çocuklarsınız. Bırakın bu sektörü gerçekten tamamen prestij zararısınız. Siz ufaklıklara bu sektör yakışmıyor. xp123'ün Project-A, Khaleesi'nin Nyrex Aimbot, Juba'nın private, LOLSHAN'ın DMA, LeftCaps'in Spoofer sattığı ve adını buraya yazmakla bitiremeyeceğim onlarca üstadın emek verdiği bu sektörde çetecilik mi oynuyorsunuz siz?

Bu arada @R7flex bu ufak çocuklara karşı başlattığınız Crâck savaşını sonuna kadar destekliyorum. Elinize sağlık.
:D Bahsettiğin elemanlar iyi hoş eyvallahta, bu davranışla sövüp saydığınız mh'den ne farkınız kalıyor? Pastaya adam sokmamaya çalışmak :D, pasterları bi kenara koy iyi şeyler yapabilecek normal birisinin bile caydırıyorsunuz böyle yorumlarla o yüzden biraz daha sakin yaklaşmak gerekir

Dalga geçmeye çalışarak üstünü örtmeye çalışma. 15-16 yaşında çocuklarsınız. Bırakın bu sektörü gerçekten tamamen prestij zararısınız. Siz ufaklıklara bu sektör yakışmıyor. xp123'ün Project-A, Khaleesi'nin Nyrex Aimbot, Juba'nın private, LOLSHAN'ın DMA, LeftCaps'in Spoofer sattığı ve adını buraya yazmakla bitiremeyeceğim onlarca üstadın emek verdiği bu sektörde çetecilik mi oynuyorsunuz siz?

Bu arada @R7flex bu ufak çocuklara karşı başlattığınız Crâck savaşını sonuna kadar destekliyorum. Elinize sağlık.
İyi güzel yazmışsın da Project-A adıydı, Nyrex önceden satıyordu, Juba hakkında pek bilgim yok ama KeyAuth user, LeftCaps bizden :D
Ve DMA haricinde birçok projem var ama TR'de paylaşmıyorum.
Yazıklar olsun..

İyi güzel yazmışsın da Project-A adıydı, Nyrex önceden satıyordu, Juba hakkında pek bilgim yok ama KeyAuth user, LeftCaps bizden :D
Yazıklar olsun..
xp'den daha iyiyim mi diyorsun kral kapamadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yazıklar olsun..
ben bunu landing page'i biliyorum...

xp tr'deki en iyi developerlardan birisidir ve benim şahsi görüşüme görede en iyisidir :D
CTRL+V tuşuna çok seri basıyor sanırım vahşi batıdaki seri silah çekenler gibi o konuda piyasanın en iyilerinden olabilir haklısın

Yani benim bi kuyruk acım yok. Ben sıradan bir hile kullanıcısıyım crackten ondan bundan anlamam ama piyasadan çok iyi anlarım. Siz bu piyasaya ait değilsiniz. İyi geceler :3
Abi piyasaya senmi karar veriyon çok soru soruyom kusura bakma biraz merakliyim abi de
sen başka kişilerin klavyesini yala burdan sana ekmek çıkmaz abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt