SpitePremium Temp Spoofer Crâcked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalga geçmeye çalışarak üstünü örtmeye çalışma. 15-16 yaşında çocuklarsınız. Bırakın bu sektörü gerçekten tamamen prestij zararısınız. Siz ufaklıklara bu sektör yakışmıyor. xp123'ün Project-A, Khaleesi'nin Nyrex Aimbot, Juba'nın private, LOLSHAN'ın DMA, LeftCaps'in Spoofer sattığı ve adını buraya yazmakla bitiremeyeceğim onlarca üstadın emek verdiği bu sektörde çetecilik mi oynuyorsunuz siz?

Bu arada @R7flex bu ufak çocuklara karşı başlattığınız Crâck savaşını sonuna kadar destekliyorum. Elinize sağlık.
r7flex kaç yaşında zannediyorsun bu işin yaşla ne alakası var olm

r7flex kaç yaşında zannediyorsun bu işin yaşla ne alakası var olm
R7flexin yaşı ile ilgili bir şey söylemedim yaptığı bu Crâck savaşını tebrik ettim hiç ağlama oradan bana.
aynısı bana da oldu üstteki mesajını görünce fena kudurdum valla
Kardeşim bunlar böyle valla. Trenlemeler böyle dalga geçerek ucubelik yaparak kudurduklarını gizlediklerini zannediyorlar ama nafile..

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ufak çocuk diyorsun ya bahsettiğin kişiye de bak bi * yalama ordan iki tarafıda savunduğum yok muhabbete takıldım
Yaşı ufak ya da değil dostum dediğim gibi yaladığım yok ben efendi gibi tebrik ettim kendisini tanımam etmem ama bu veletlerden daha olgun olduğu kesin. Bana ağlayacağına önce git birazcık adam ol kafanı kırmıyım senin :D

Kankam hepsi trenleme bunların. Lucille, Anomaly, Medusa, Cougar alayı topu trenleme noname veletler. @Cwubs @TibetUlubey @LOLSHAN gibi babayiğitler oldukça bu tür kansızlara ekmek yedirmeyecekler. Ben şahsi olarak paster Crâck eden insanları kahraman olarak görüyorum. Cidden ellerine sağlık bu tür türemelere ekmek yedirmiyorlar.
Abi senin bi kuyruk acın var ben onu bi hisettim sen angon eşşeği falansın heralde 😁

Abi senin bi kuyruk acın var ben onu bi hisettim sen angon eşşeği falansın heralde 😁
Yani benim bi kuyruk acım yok. Ben sıradan bir hile kullanıcısıyım crackten ondan bundan anlamam ama piyasadan çok iyi anlarım. Siz bu piyasaya ait değilsiniz. İyi geceler :3

Yaşı ufak ya da değil dostum dediğim gibi yaladığım yok ben efendi gibi tebrik ettim kendisini tanımam etmem ama bu veletlerden daha olgun olduğu kesin. Bana ağlayacağına önce git birazcık adam ol kafanı kırmıyım senin :D
Hile Tutkusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt