CrazyClara
Uzman Üye
Ya ben anlamadım şimdi biz aynı sayı sistemini kulanmıyomuyuz sitende gördümde
Dc sunucusu patladı desem ayıp olurmu yada 3,4 tane dc sunucumuz var desemYa ben anlamadım şimdi biz aynı sayı sistemini kulanmıyomuyuz sitende gördümde
siteden girince gördüğüme bakaraım benDc sunucusu patladı desem ayıp olurmu yada 3,4 tane dc sunucumuz var desem
Bu adam bensiteden girince gördüğüme bakaraım ben
Güncellendi Asus ve Laptoplar dışında format GEREKTİRMİYOR!Cracklendikten sonra güncelleme geldi mi? çalışıyor mu?
Şimdi bir şey sorucam kendi driverım var ben pcyi yeniden başlatıp driverı çalıştırıp hiç bir trace silmeden banımı kaldırabiliyorum peki neden sizin spooferınız temp paste olmadığını iddiaa ettiğiniz driver niye asus ve laptoplar format gerektiriyorGüncellendi Asus ve Laptoplar dışında format GEREKTİRMİYOR!
Asus için EFİ Driver lazım onu ekleyince biosum açılmıyor mantığını çözemedim dostumŞimdi bir şey sorucam kendi driverım var ben pcyi yeniden başlatıp driverı çalıştırıp hiç bir trace silmeden banımı kaldırabiliyorum peki neden sizin spooferınız temp paste olmadığını iddiaa ettiğiniz driver niye asus ve laptoplar format gerektiriyor
güvenilir mi satın alıcağımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir|Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Windows 10 & Windows 11
Fortnite Rust Apex Legends Modern Warfare 2 Valorant FiveM zulu Metin2 & P-Servers Wolftü Roblox
X RAİD GEREKTİRMEZ Sadece Asus ve Laptoplarda Format Gerekir MSİ GİGABYTE gibi anakartlarda format GEREKTİRMEZ
Bütün anakartlarda çalışmakta
30 GÜN 450 TL İSTEDİĞİNİZ KADAR SPOOF ATABİLİRSİNİZ BİR LİMİT YOK!
Herhangi birine reseller değilim key sistemi bana ait key konusunda sıkıntınız olmayacaktır.
Val 5 Van 152 Van 6 Van 5 Van 61 Van 51 ve diğer tüm HWID Ban hata kodlarını kaldırır!
Eğer bütün talimatları uygulama durumda çalışmama gibi bir durumda %100 iade vardır.
Ödeme Yöntemleri BANKA PAPARA İNİNAL