e4uc4zw.png

@w0x
bütün konuşmalar mevcut cgde açmak istemiyorum şikayet iade yap diyorum şunu dene bunu dene diyor 3 format + 3 bios yaptım 2-3 gündür bekliyorum yapıcak tamam uğraştın tşk ederim yeter diyorum iade et daha birşey yapmak istemiyorum olmuyor diyorum başka birşey yap diyor yok windows sürüm bozuk başka sürüm at bu nereye kadar gidicek böyle
para yollarken hemen cevap veren adam para isterken yok oldu
69fxwr6.png

hnv5w8q.png

2-3 gündür uğraşyrz format + bios format bios iade isteynicede umursanmıyoruz
şikayet konusu açıcam birazdan

Dostum sana yalan yok senle aynı gün aldım beni 3 gün bekletti güncelleniyor diye bekledim güncelledi verdi ilk verdini denedimde oyuna giremiyordum ekran kartının driverını siliyordu. Sonra driver update'ledi onu verdi ondada mavi ekran alıyordum bende iade istiyeceğim 4 gündür hiçbirsonuç yok sırf vakit kaybı.

Dostum sana yalan yok senle aynı gün aldım beni 3 gün bekletti güncelleniyor diye bekledim güncelledi verdi ilk verdini denedimde oyuna giremiyordum ekran kartının driverını siliyordu. Sonra driver update'ledi onu verdi ondada mavi ekran alıyordum bende iade istiyeceğim 4 gündür hiçbirsonuç yok sırf vakit kaybı.
hocam sende veren hatayı yemin ederim ki 15 müşteri var sende veriyor bı ya birde o hataya sebep olan şeyi sildigim haldd

dostum sözünü güvenme yok şunu yap yok bunu yap diye hizmetin karşılığı yok anca sözle oyalatıyor vakit kaybı yani iadeni vermiyor zaten para avcısı kendisi

hala iademi yapmıyor ve cevap vermiyor ben buna burada satış yaptırırmıyım
q4m0dl2.png

birde dalga geçiyor eğleniyor gülüyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt