Yolla VALORANT ile alakalı bir şey spoofer hile vb.Sana bir özgüven felan mı geldi loader felan istiyor birde atsana sanki kırıcak minik sıçan
niye Crâck konusu açıp homoyu kıramıyon peki?Yolla VALORANT ile alakalı bir şey spoofer hile vb.
Obez çünküniye Crâck konusu açıp homoyu kıramıyon peki?
naptin abi driverin indirildiği linkimi sildinsözde Crâck yapan arkadaşa selam olsun isteyen kullanabilir fakat calismayacaktır UPDATED
Key ver icraat gör?niye Crâck konusu açıp homoyu kıramıyon peki?
dalga mı geçiyonKey ver icraat gör?
kanka cracki sen updated yazmadan öncede denedim asus z77-a marka anakartımda çalışmadı almayı düşünüyordum şansıma Crâck denk geldi iyi ki almamışım ha dersen ki updated çalışır gel dene denerim çalışırsa satın alırım yanıt bekliyorumsözde Crâck yapan arkadaşa selam olsun isteyen kullanabilir fakat calismayacaktır UPDATED
discord veririsin guncelleyince atayımkanka cracki sen updated yazmadan öncede denedim asus z77-a marka anakartımda çalışmadı almayı düşünüyordum şansıma Crâck denk geldi iyi ki almamışım ha dersen ki updated çalışır gel dene denerim çalışırsa satın alırım yanıt bekliyorum
Bu aksam gelecek güncelleme ile Sadece Asus ve Laptoplarda Format Gerekir MSİ GİGABYTE gibi anakartlarda format GEREKTİRMEZ"İlk spoofta Format ve Bios Update Gerekir" yazıyorsa ilkinden sonra gerekmez.