Nympex abi bende monstur notbuk varda senin şu sattığın amidewin metodlariylan şu banımı bi kaldırak la bi kaldıramadım yaw gençliğim bitmiş heraldeKanıt sun .d o zaman bende derim ASUS TUF GAMING bilmem ne format atmadan kaldırdık
kanka 15 tl at yapayım sorun değil yaNympex abi bende monstur notbuk varda senin şu sattığın amidewin metodlariylan şu banımı bi kaldırak la bi kaldıramadım yaw gençliğim bitmiş heralde
hhahaahah aynısı aynen kral onu kullan formatsız kaldır haber et banada kendi kullandığımı kullanmyayayım.Demin Züleyha Spoofer diye bir open source paylaşım gördüm. Bu onunla aynı gibi görünüyor?
Bios update yapamıyorum cihazımda spoofdoc kullanıyordum onunda kapattilar zaten kardohhahaahah aynısı aynen kral onu kullan formatsız kaldır haber et banada kendi kullandığımı kullanmyayayım.
yeni pc al karşimBios update yapamıyorum cihazımda spoofdoc kullanıyordum onunda kapattilar zaten kardo
anladım hayırlı akşamlarBios update yapamıyorum cihazımda spoofdoc kullanıyordum onunda kapattilar zaten kardo