kanka seni her konu altında goruyom her şeyide kullanmışsın maşallhben bunu kullanıyorum formatsız banım kalkıyor gerçekten güzel
+rep
Kankam gigbyte temp gerektirmiyor ki Perm ilede açarsıngigabyte sorunsuz ++
MSI ve GIGABYTE da MASYAF dışında format atmadan kaldıran Spoofer görmedimKankam gigbyte temp gerektirmiyor ki Perm ilede açarsın
O sırada oto amidewin ile kaldıran ben şahsen kendi anakartim gigbyte modlu oto amidewin ile kaldırıyorumMSI ve GIGABYTE da MASYAF dışında format atmadan kaldıran Spoofer görmedim
formatsız kaldırıyorsan helalsın satıs konusu ac mılletde yararlansınO sırada oto amidewin ile kaldıran ben şahsen kendi anakartim gigbyte modlu oto amidewin ile kaldırıyorum
Kanka kendi anakart modelinde öyle kaldırıyorum ve satış yapmaya gerek yok free methodu satmak mantıksız olur ama her anakarrta göre değişkenlik gösterir ama formatlı formatsiz konusunda gigbyte bir çok anakartinda denedim formatsiz çalıştıformatsız kaldırıyorsan helalsın satıs konusu ac mılletde yararlansın
anladım iyi forumlarKanka kendi anakart modelinde öyle kaldırıyorum ve satış yapmaya gerek yok free methodu satmak mantıksız olur ama her anakarrta göre değişkenlik gösterir ama formatlı formatsiz konusunda gigbyte bir çok anakartinda denedim formatsiz çalıştı
satın al görMSI ve GIGABYTE da MASYAF dışında format atmadan kaldıran Spoofer görmedim