Arıyorum Spectre Divide esp+aimbot arıyorum

yapımcı ile beraber calısıyorumbunu söylememe gerek yok sanırsam
nasıl oldugunu bilmeden kafadan sallamayın lütfen iyi forumlar

Diğer ürünler authswap ise sıkıntı var demektir.

Esp Aimbotlar yakın zamanda detection geçirecek. Sistem her oyunda böyle işler. Anticheat ne kadar kötü olursa olsun başlangıçta herkes hilelerini çıkartır, bir ac güncellemesi gelir ve hepsi detection geçirir. Kendim colorbot kullanıyorum pulsewire diye bir firmadan kesinlikle öneririm. Dt olma riski kernel hilelere göre çok daha az hatta yok.
şahsi fikrim yönetim ekibi çöp herhangi bir hatası oluyor hilenin böyle birşey olduğunu söylüyorsun adam kendi yazılımının hatası için sana sövüp banlıyor dcden

Discord sunucuna girdikten 10 saniye sonra banlanma sebebimi söyler misin Selmancığım :)
image.png

şahsi fikrim yönetim ekibi çöp herhangi bir hatası oluyor hilenin böyle birşey olduğunu söylüyorsun adam kendi yazılımının hatası için sana sövüp banlıyor dcden
Pulsewire mı? Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım ve adamların ürününde hiçbir hata görmedim şu güne kadar. Tek yaşanan hata connection hatası bunun sebebide arkaplanda çalışmaya devam ediyor tekrar açtığında hata veriyor restart ile düzeliyor. Ne zaman adamlara yazsam anında cevap verdiler baya ilgili official adminleri.

Pulsewire mı? Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım ve adamların ürününde hiçbir hata görmedim şu güne kadar. Tek yaşanan hata connection hatası bunun sebebide arkaplanda çalışmaya devam ediyor tekrar açtığında hata veriyor restart ile düzeliyor. Ne zaman adamlara yazsam anında cevap verdiler baya ilgili official adminleri.
adamların desteğinde bir sorun olduğundan bahsetmedim zaten sistemin iyiyse illa sorun yaşamana gerek yok ama ben kendim şahsen yaşadım ve çevremden bir kaç kişide destek ekibi zaten yardımcı olmaya çalışıyor ama sitelerinde destek kısmında en çökme konularıyla ilgili yardım maddeleri var maddeler kaç kişide yaramıştır kaç kişi yapmıştır bilemem

adamların desteğinde bir sorun olduğundan bahsetmedim zaten sistemin iyiyse illa sorun yaşamana gerek yok ama ben kendim şahsen yaşadım ve çevremden bir kaç kişide destek ekibi zaten yardımcı olmaya çalışıyor ama sitelerinde destek kısmında en çökme konularıyla ilgili yardım maddeleri var maddeler kaç kişide yaramıştır kaç kişi yapmıştır bilemem
Garip ama olabilir tabi sonuçta 3. parti bir yazılım mutlaka sorun çıkaracaktır. Bana dc'den yazan senmiydin la yoksa :D yiğit diye

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt