- Ticaret Puanı: 5 / 0
- İletişim
Bu elemanlar authswap mı satıyor full?sjb authswap biraz riskli degilmi adam patch atarsa musterilerine ne diyiceksin
Bu elemanlar authswap mı satıyor full?sjb authswap biraz riskli degilmi adam patch atarsa musterilerine ne diyiceksin
evet az once inceledim sjb den swapli satin aliyorlarBu elemanlar authswap mı satıyor full?
hocamFree olan herşeyin riski vardır dost. Şuanlık banlatmıyor olabilir fakat free ürünlerde koruma vs hiçbirşey yok o yüzden söylediğim hileler ile aynı zamanda dt olma olasılığı var. Ayrıca daha iyi özellikleri var. Silaha özel recoil control, auto weapon detection gibi. Düz hesap colorbotu bende yapabiliyorum zaten olay gelişmişini kullanmak
hocam anlamıyoruz teknik tabirden yani ne yapalım almayalım mıevet az once inceledim sjb den swapli satin aliyorlar
o dediginiz degil bu söyleyim yanisjb authswap biraz riskli degilmi adam patch atarsa musterilerine ne diyiceksin
onunla alakası yok dostum görsel aldım sadeceo dediginiz degil bu söyleyim yani görsel alıntı sadece
onermıyoru cunku gercek yapımcılarından reseller degıller loaderı authswap yanı giris bilgilerini kendine ceken bir elemandan satin aliyorhocam
hocam anlamıyoruz teknik tabirden yani ne yapalım almayalım mı
Zortlattı.evet az once inceledim sjb den swapli satin aliyorlar
Yani kısacası şunu diyor. Sjb diye bir eleman var ve milletin emeklerini çalarak kendi authuna ekleyip satıyor. Bu adamdan ürün alıp satan varsa güvenilmez bir satıcıdır.hocam
hocam anlamıyoruz teknik tabirden yani ne yapalım almayalım mı
3 4 ayoyunda hala çökme hataları düzeltilmesi gereken hile olsa bile onlarında yenilenme ihtiyacı olcaktır en kötü 3-4 ay sürer sağlıklı bir hile çıkması
ne diyo la bu retex 3-4 ay diyo at şuna esp yi oynasın3 4 ay