Sonoyuncu spoofer hakkında...

Regedit spoofer alıyosan illaki o cmd açılıp kapanacak sonra google dahi her program kasıcak. :D
sen niye yorum kasıyorsun arkadasımın ve bu postun altına da boş yorum atmışsın sağ üste bi girdim 6 bildirim hepsi de senin mesajların ve konulara yazdıgın yorumların konularla hicbir alakası yok güzel taktikmiş :D gelip bana burada öneri veriyorsun bi de , he bu arada dün ben 1-2 şey denedim so da afk attım 6 saattir hala ban yemedim galiba yaptıgım taktik oldu bunu bi derleyip forum da paylasıcam

sen niye yorum kasıyorsun arkadasımın ve bu postun altına da boş yorum atmışsın sağ üste bi girdim 6 bildirim hepsi de senin mesajların ve konulara yazdıgın yorumların konularla hicbir alakası yok güzel taktikmiş :D gelip bana burada öneri veriyorsun bi de , he bu arada dün ben 1-2 şey denedim so da afk attım 6 saattir hala ban yemedim galiba yaptıgım taktik oldu bunu bi derleyip forum da paylasıcam
@hxrakles1337 hocam nasıl yaptınız

Merhabalar yaklasık 1 ay önce sonoyuncu titanyumun kapanmasına sebep olan ve sazanavı seklinde adlandırdıgımız hwid ban kurbanlarından biri olarak yardım istiyorum. Sonoyuncu adminlerinin regeditte nereye ban attıgını bi türlü bulamadım farklı konularda ve dc de arattıgımda ise anakart resetleten spoofları öneriyorlar bana , farklı hwid korumalı hileleri kullandıgım icin bu spoofu attıgım zaman o hilenin adminlerine hwid reset istegi vermek icin türlü sebepler uydurmam gerek ama bunu yapıcak sebep uyduramıyorum kanıt istiyorlar vs... kısacası demek istedigim su Sonoyunucunun regeditte nereye ban attıgını yazarsanız güzel olur bu admin banı rezaletinden kurtulmak ve oyunu normal sekilde oynamak istiyorum.
artic spoofer kullanabilrsn

regedite ban atmıyorlar :=
dostum faith clientin spooferi var githubda benim arkadaş ordan yaptı bu vision kullanıp hwid yiyen arkım tempi komplen sildi ve faith (2023 ocak hilesi) spooferini kullandı düzeldi faith dediğim bu yeni türeyen faith değil eskiden sonoyuncu için faith vardı o

dostum faith clientin spooferi var githubda benim arkadaş ordan yaptı bu vision kullanıp hwid yiyen arkım tempi komplen sildi ve faith (2023 ocak hilesi) spooferini kullandı düzeldi faith dediğim bu yeni türeyen faith değil eskiden sonoyuncu için faith vardı o
link bıraksana

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt