Sonoyuncu spoofer hakkında...

knk emin ol latince alfabe bulunmayan forumlara kadar girip arastırdım hicbir yerde yok 1-2 bebe paylasmıs spoof diye bazı elemanlar attıgım halde ban yiyom fln diyor anakart resetliyor spoofları nl ve fata kullanıcısyım hwid reset attırmak icin 50 takla atmam gerek ondan dolayı regediti temizleyen spooflar lazım bana
arkadaş yorum kasıyor sanırsam, attığı yorum hiçbirşeye yardımcı değil boş yorum atıyor

valla bende hwid ban yemiştim 5 dk icinde auto checkten ban yiyodum 7-8 spoof denedim olmadı en son bi arkadaş attı bi spoof o spoof işime yaradı rahatca giriyorum şu an
o arkadasın ismi ney ya da atan dosyanın ismi pub flnsa söylesene arastırıp bulayım direkt exeyi atmanı istemiyorum acil lazım 1 aydır main hesaba giremiyorum kafayı yicem sinirden

arkadaş yorum kasıyor sanırsam, attığı yorum hiçbirşeye yardımcı değil boş yorum atıyor
yorum kasmıyorum kardeşim regeditte ban attıkları falan yok bende hwid yemiştim ordan biliyorum her 5dk icinde auto check banı yiyordum herhangi bir hesapta

Oranın koruması kadar kötü bir şey yok adam gibi spoofer bulursan girersin 2019 da beni hwid banlanımıslardı o zamanlar diske atıyorlardı banı gene aynı sekıl diske atıyorlardır sonoyuncunun kurulu oldugu diske raid at temiz bi spoof at gir

Oranın koruması kadar kötü bir şey yok adam gibi spoofer bulursan girersin 2019 da beni hwid banlanımıslardı o zamanlar diske atıyorlardı banı gene aynı sekıl diske atıyorlardır sonoyuncunun kurulu oldugu diske raid at temiz bi spoof at gir
doğru:= diske atıyorlar fakat ben raidsiz girdim actıgım spoof hard disk seriali her saniye oto degiştiriyor öyle yemedim

mod bey sonoyuncu disk kısmı kolay temiz spoof sıkıntı , benim gibi cs2 hilesi subu olan arkadaslarım da so spoofta var elemanlar atıyorlar reseti so girebiliyorlar cs2 hilelerinde hwid degisikligi olmuyor o tür bi spoof lazım bana küp kafa oyun icin format atamam

kral valorant değil bu kernel anticheat yok ne raidi naptın sen adam hile aboneliğim var diyor hwide kayıtlı :D sanırım amacı ban attığı yerdeki serialleri kaydetip spoof atıp ardından tekrar default hale getirmek hile aboneliği olduğu için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt