Sonoyuncu hilesi mi Craftrise Hilesi mi daha çok satış yapar

sonoyuncuda bilinen pek hile yok craftrise hile dolu aslında aynı mantığa geliyor so da fazla paradan satarsan crde az paraya sattığınla eşit gelir gibi

kanka yüzde yüz son oyuncu düzgün hile yok çünkü yapsan iyi satarsın ama daha zor ve paste clientler yok

So da sadece ESP var eğer auro speed TP fly yaparsan fena para alırsın CR de hile cok zaten gene kazanirisn ama az kazanirisn
maalesef yapamaz, sonoyuncuda craftrisenin başaramadığı bir anti cheat var oda boktan
serverside anticheat var craftrise gibi client gibi değil serverside anti cheat de bypasslanamaz

Bence craftrise sonoyuncudan daha iyi yani mekanikleri bana daha rahat geliyor crnin ve hilelerin çoğu crde dönüyor ama belkide sonoyuncuda az hile olduğu için sonoyuncuda daha çok satarsın

Bence craftrise sonoyuncudan daha iyi yani mekanikleri bana daha rahat geliyor crnin ve hilelerin çoğu crde dönüyor ama belkide sonoyuncuda az hile olduğu için sonoyuncuda daha çok satarsın
evet craftrise mekanikleri sonoyuncudan çok daha iyi harbiden ama craftrise bok gibi bir anti cheati olduğu için hile dolu ben şu an son oyuncu için yazıyorum bi c++ command prompt hilesi

evet craftrise mekanikleri sonoyuncudan çok daha iyi harbiden ama craftrise bok gibi bir anti cheati olduğu için hile dolu ben şu an son oyuncu için yazıyorum bi c++ command prompt hilesi
Evet bir kaç src pub olduğu gibi herkes cr yapmaya başladı crde iyice kendisini kötü bir duruma soktu cr hileleri artık her yerde var

Yakında LongJump, KillAura, Fly

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt