0xDEADDEAD
Diamond Üye
dahada kolay, paranı katlarsın boş boş hileyle uğraşmak yerine.sonoyuncuda o kadar hile açmak kolay mı kanka bir de neden dede gireyim ?
dahada kolay, paranı katlarsın boş boş hileyle uğraşmak yerine.sonoyuncuda o kadar hile açmak kolay mı kanka bir de neden dede gireyim ?
teşekürler hepsini kaybettim - 450€dahada kolay, paranı katlarsın boş boş hileyle uğraşmak yerine.
eywKesinlikle SonOyuncu Dostum.
Bi en erken 2090'da sonoyuncu hilesi yapabilirsin.teşekürler hepsini kaybettim - 450€
eyw
son oyuncu geliştiricem o zaman mapper yapmam gerekiyor açık kaynak kodlu injection client görmüştüm forum üstünde zaten adamlar yapmış önceden neden fazla hile yok anlamıyorum
Sence injector yapmakla bitiyor mu? Oyle dusunuyorsan oyle degilteşekürler hepsini kaybettim - 450€
eyw
son oyuncu geliştiricem o zaman mapper yapmam gerekiyor açık kaynak kodlu injection client görmüştüm forum üstünde zaten adamlar yapmış önceden neden fazla hile yok anlamıyorum
soda çok iyi kazanırsın crde full free hackler var zatenona göre birine yoğunlaşıcam yada ikisinide çıkartırım
kardeşim cg de yeniyim diye bişe bilmiyorum düşünüyorsunSence injector yapmakla bitiyor mu? Oyle dusunuyorsan oyle degil
Alakası yok injector yapmakla bitmez injector yapmakla bitseydi crden beter olurdu sonoyuncunun durumukardeşim cg de yeniyim diye bişe bilmiyorum düşünüyorsun