Solex Client | Fast Place, Left Makro, ESP, X-Ray, Throwpot Ve Fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela bu kodlanmıs program nerelerde kullanılır? sonuçta bunu bosuna yapmamıssınızdır illa ki aklınıza bir seyler gelmistir. Bir kaç tane örnek verebilsen güzel olurdu aslında.

Önceki Eleştiriler nedeniyle tekrar derledim hala mükemmel değil ve clickbait dozunda bazı araçlar var ama çoğu çalışır ve işe yarar. iyi oyunlar

Önemli: Giriş Yapmak İçin Discorda Gelin Lütfen..

birçok virüs programı bu sefer değişik virüsler algılamış nedenini ben de bilmiyorum içinde herhangi bir zararlı bulunmuyor, iyi günler.

Önceden afk olduğum için yetkili abimiz uyarmış göremedim kusura bakmayın lütfen.

+ Başka bir forumdan virüslü dosya nedeniyle banlandım ._. neden bu şekilde bilmiyorum

Screenshot_7.png
OOOOOO Kralllll

dc çalışmıyor
Link Yenilendi Konudan Tıklayarak Katılabilirsiniz.
Mesela bu kodlanmıs program nerelerde kullanılır? sonuçta bunu bosuna yapmamıssınızdır illa ki aklınıza bir seyler gelmistir. Bir kaç tane örnek verebilsen güzel olurdu aslında.
Craftrise ve Sonoyuncu Gibi büyük sunucularda kullanılabilmesi için kodladık gördüğümüz makroların birçoğu sadece vuruş makrosu veya sadece godbridge ile vuruş makrosu barındırıyordu yok demiyorum elbette birçok detaylı vardır. Ama boş zamanlarımda Bende bir tane yapmak istedim ve birçok özelliği tek programda derleyip Lexy Clicker'ı Çıkardım. PvP Sunucularında kullanmak çok mantıklı olmaz mesela (eğer koruması zayıfsa) eğer koruması kötüyse bunun yerine client kullanabilirsin ancak koruması iyi ve sıkı denetim bir sunucuysa birçok özelliğimizden faydalanarak makromuzu kullanabilirsin, iyi Günler dilerim. :)
Nasıl Kuruluyor Ve PvP swler için mi normal mi
Büyük ve Denetimi Sıkı Olan Sunucularda Kullanabilirsin ekstradan eğer istersen PVP Sunucularda da kullanabilirsin gayet akıcı ve kullanışlı bir makro. Kurulum Konusunda Discord sunucumuzdan Anahtar onayı aldıktan sonra normal şekilde .exe dosyasını çalıştırıp doğrulamayı geçip normal şekilde istediğin ayarları yapıp kullanabilirsin.

bu hilenin yeni bir sürümü bulunuyor hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt